Alla inlägg den 3 april 2009

Av Sara - 3 april 2009 23:52

Den här dagen har nog varit den mest annorlunda dagen jag någonsin har varit med om. Och jag hoppas att jag aldrig mer råka ut för en så konstig, läskig, hemsk och annorlunda dag som det har varit idag.




Dagen började med att jag kände mig tvungen att ringa till Annie. När jag ringer henne undrar hon om jag ville följa med och äta lunch för att sedan handla. Med en sjuk karl här hemma ville jag absolut bort härifrån så jag följde med och hämtade Jossan på hennes jobb/praktik för att sedan äta lite lunch. Maten var riktigt god kina buffé eller var det thai!? Har inte riktigt fattat skillnaden men det var iallafall jätte gott. Efter lunchen lämnade vi av Jossan på jobb/praktiken för att åka och handla

Jag älskar verkligen shopping i alla dess former. Om jag går in i en affär utan att handla någonting så är det oftast något fel på mig. Så Annie och jag handlade både det ena och det andra. Vips så var klockan halv 3 och vi skulle till djur affären för att köpa 2 möss till mig och sen skulle jag hem. Så in i djuraffären och köpte 2 små söta albino möss som jag döpte stolt till August 1 och August 2 (brist på fantasi) När jag kom hem var klockan 4. Så det var ju bara att göra sig iordning för det värsta under hela dagen: minnes stunden/vakan. Daniel ville inte gå så det var Koffe, Ante och jag som åkte upp från ”våran” familj om man säger. Fy fan vad jobbigt det var att se honom ligga där. Men han har det ju bra nu, man kan ju inte lida i Nagijala.

Efter minnes stunden åkte vi hem till mamma och pappa för att hämta Chili. Som vanligt tog det ett tag så Jossan kom dit och då tog det ytterligare ett tag innan vi kom iväg därifrån. Sen umgicks vi tre hela kvällen, riktigt kul var det. Speciellt när Koffe och Jossan tävlade i sing in bee mot varandra utan domare




Som sagt min dag har varit väldigt annorlunda och jag hoppas att jag aldrig kommer behöva gå igenom en minnes stund igen. Det är nog tur att vi kan sörja ena stunden och leva den andra.

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards