Alla inlägg den 12 september 2012

Av Sara - 12 september 2012 12:30

 

Saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sig, idag har inget blivit som jag tänkt mig. Tur man har sina prinsar som lyser upp ens dagar :-)

Av Sara - 12 september 2012 10:15

Ojsan hoppsan! Det är en evighet sen jag skrev senast, men på sistone har tiden inte riktigt räckt till. Men det ska det bli ändring på det nu hoppas jag ;-)

Senaste veckan har gott i hundratio, vi hyresbostäder renoverar staken i området så det är kaos på gården med byggarbetare som springer omkring och för liv hela dagarna. Inomhus fixas det för fullt, Nils ska få eget rum, vi ska byta till det mindre rummet samtidigt som det ska tapetseras, målas och alla dagliga sysslor fixas. Igår kväll när vi skulle byta rum upptäcker vi att jag har mätt sängen fel och att den inte får plats i rummet på det sättet vi tänkt och om vi vänder på sängen blir det för trångt *suck* Gårdagen var helt enkelt inte min dag… Så nu är frågan; Ska vi ha kvar det stora rummet och Nils ta lillarummet? Ska grabbarna dela sovrum (lillarummet)  och ha Connys rum som lekrum? Eller ska vi byta sängram (tillfälligt) och ta det lilla rummet som planerat? Tusen frågar, men inga svar just nu..


 

Lillebror (Nils) ligger och sover, Conny är på dagis, Koffe i skolan och ligger och funderar på hur vi ska göra här hemma. En del av mig vill flytta och en del av mig vill bo kvar här, men samtidigt skulle jag kunna tänka mig att flytta till radhusen men när barnen blir lite äldre i sånt fall… Hmm, återigen tusen frågor och tankar… Men nu ska jag ta tag i det dagliga ;-)

Jossan: ring mig angående lördag ;-)

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards