Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Sara - 5 januari 2010 19:15

     Finns hon? Vem är hon? Och vart f*n har hon fått sina superkrafter ifrån? Jag vill iallafall inte vara nån perfekt j*vla hemmafru som får göra allting medan karln sitter i soffan och pillar navelludd! Man är faktiskt två om att ordna alla måsten i hemmet och då ska man dessutom vara två på att ordna dom! Jag kan inte påstå att jag tycker det är kul att diska sjuttioelva gånger om dan eller byta en stinkande bajsblöja eller allt annat skit som måste göras i ett hem. Men ändå gör jag det för jag MÅSTE! Det finns ingen annan som tar hand om det åt mig! Visst, saker och ting skulle kanske gå lite fortare om jag inte satt vid datorn så mycket *ler*men samtidigt som jag sitter här leker jag med mitt barn. Och han måste ju också sysselsättas!

Just nu är det meningen att min make ska sysselsätta våran gemensamma son (vi har bara ett barn = Conny) och det ser ut så att Koffe är helt inne i tv:n och märker ingenting medan Conny packar upp alla julsaker som jag har packat ner under dagens gång! JIPPI!  Vad glad jag bli på min make och min son!

Nae nu ska jag ta tag i det här hushållet så jag kommer i säng nån gång under det här dygnet! Kvällens lista är lång: plocka in disken, diska, hänga tvätt, vika tvätt, packa ner julsakerna (igen), städa av köket (efter sonen), gå ut med sopporna, bada sonen, plocka upp alla leksaker som sonen haft ut över hela lägenheten.

Listan är egentligen inte jätte lång men om man vill bli klar innan 20:00 kanske det är dags att man sätter igång!

Tycker inläggen blir lite roligare med lite bilder i. Eller vad tycker du?

Av Sara - 5 januari 2010 17:15

  


Tycker den här stämmer in ganska bra idag

Inga namn nämda

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards