Alla inlägg under mars 2009

Av Sara - 19 mars 2009 22:20

Jag ska börja med en ny stil från och med nu! När jag är trött så ska jag låta det gå ut över alla andra. För det gör alla andra emot mig. Men känner jag mig själv så kommer det inte att gå så bra men vi får se, nu ska jag äntligen krypa ner i sängen och sova. Jag tror jag dör av sömnbrist snart.

Av Sara - 19 mars 2009 14:17

Nu sitter jag hemma hos svärmor, jag är rätt så trött nu men jag ska hämta dom tre Ena på dagis om en halvtimme så det blir ingen sömn nu iallafall.  Jag och Tina åt lunch ihop på stan innan hon skulle på ett möte. Café Täppan tror jag det hette, maten var helt okej för den billiga pengen så gå dit och prova

Av Sara - 19 mars 2009 10:01

Då har min kusin, Helen nyligen gått härifrån. Hon kom förbi och lånade min dator, hon skulle söka lite jobb och skriva i ordning sitt CV. Självklart så hjälpte jag henne lite. Hon var inte van att sitta vid en liten dator och min dator är ju liten så det gick fortare när jag hjälpte henne

Av Sara - 19 mars 2009 04:02

Koffe och Chili sover och jag sitter här. Jag är trött men lyckas inte att somna. Ett problem som jag har haft länge, att somna. När jag väl somnar så är det inga problem men det är den där biten att somna. Nu sitter jag och väntar på att väckarklockan ska ringa så att jag kan börja klä på mig och sedan ta en promenad ut till Tina och Tobbe för att eventuellt kanske somna där. Men det är sånt som märks. Är det någon som har några idéer om hur jag ska kunna somna!?


För det ser ju så skönt ut

Av Sara - 19 mars 2009 01:26

Jag sitter och gråter. Jag gråter för att jag vill gråta. Jag gråter av glädjen, för jag är älskad. Jag gråter av glädjen att få älska någon. Jag gråter för att jag sörjer dom som gått bort. Jag gråter, för jag har känslor precis som alla andra.

Av Sara - 19 mars 2009 01:05

Vi står tätt intill varandra, det har precis börjat regna. Vi flyttar oss närmare varandra för att hålla värmen. Du lutar dig närmare mig och ger mig en snabb kyss på läpparna. En snabb men ändå passionerad kyss. Du tittar mig djupt in i ögonen och ler. Du gör det igen, lutar dig nära mig och kysser mig. Men den här gånger varar kyssen lite längre än den förra. Du tittar mig återigen djupt in i ögonen och ler. Den här gången är det jag som lutar mig fram och kysser dig. En lång och passionerad kyss. När våra läppar möter varandra känner jag hur dropparna faller ner mot min kind. Dom blir allt fler och fler och kommer tätare och tätare. Vi står där, med armarna omkring oss i kylan och värmer varandra men en ända kyss.

Av Sara - 18 mars 2009 22:23

Då var mötet klart för den här gången. Det gick relativt bra men jag blev besviken över vissa saker men tyvärr så kan jag inte alltid få som jag vill. Men det är ju bra det med. Det stör mig lite att dom tog ett beslut när jag inte var med. Men det kommer jag att ta upp med dom också. Även om det var 3 emot 1 så brukar vi alltid se till att alla är eniga. Men det verkar som om det inte gällde den här punkten. Tyvärr

Av Sara - 18 mars 2009 15:57

Då är det snart dags att åka iväg på mötet. Jag har som vanligt ingen lust att gå på det här mötet fast det är jag som har ordnat det. Jag har skrivit upp lite punkter som jag vill ta upp och förhoppningsvis så går det bra. Vad är det värsta som kan hända? Att jag får ner slag på min punkter men förhoppningsvis går det som sagt bra och jag kan åka hem med ett leende på läpparna. Jag tänkte åka dit redan nu så jag kan snacka lite skit med Carina men jag skriver ikväll sen och berättar hur det gick.

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards