Alla inlägg under april 2014

Av Sara - 14 april 2014 10:15

Fick mig precis en riktig tankeställare. Något som jag tidigare varit glad över fick mig att tänka om. Jag har inte märkt det själv, jag har ju trots allt mått bra. Men nu när mr H reagera och sa till mig insåg jag hur illa det egentligen är. Jag trodde inte att det gått så här långt, jag trodde att allt såg bra ut. Men tydligen inte, jag har inte sett något själv. Jag tycker att allt varit precis som vanligt. Visst sitter kläderna mer löst än vanligt men jag trodde inte att det var så här allvarligt. Nu är det dags att jag vaknar upp och tar tag i det.
Konstigt bara att folk i min omgivning inte sagt något, men det kanske inte syns eller så skiter dom bara i det. Jag mår ju trots allt bra så egentligen finns det ju inget att reagera på...

Av Sara - 14 april 2014 07:35

Idag är en sån där dag där jag gärna hade legat kvar, inte fem minuter utan hela dagen... Natten har varit jobbig, jag har sovit dåligt och vaknat flera gånger. Jag skulle behöva femton liter kaffe för att vakna till känns det som.
Skönt att man har ett sånt bra jobb där man kan sitta och njuta av en kopp innan det är dags att sätta igång med dagens arbete ;-)
Ser fram emot morgondagen när jag ska träffa min nya brukare :-) Och förhoppningsvis får jag mitt schema idag så jag kan börja planera sommaren och allt runt omkring. Den här sommaren kommer bli annorlunda men jag tror att det kommer bli bra i slutändan... Man kan ju alltid hoppas...

Av Sara - 10 april 2014 06:02

Allt känns så jävla bra :-) Energin är på väg tillbaka! Jag är så lyckligt lottad som har ett så underbart jobb som jag verkligen älskar och längtar till att gå till. Ännu lyckligare är jag nu när jag påbörjat min egna schema rad. Det är visserligen inget att hänga i julgranen men det är ju en början :-)
Inte nog med att det går bra hemma, igår fick jag ett sms av min ena kusin om att dom kommer på söndag för att fira Nils :-D Känslan som uppstod då, glädjen, det går inte att beskriva!
Är så lycklig över att världens bästa kusiner som alltid finns där för mig och min familj
Vet inte vad jag skulle göra utan er Linda och Helen, älskar er

Av Sara - 9 april 2014 16:07

Då var den här arbetsdagen avklarad och personalmötet gick ganska bra. Tyvärr så var hon fortfarande inte klar med semesterschemat så nu får jag snällt sitta och vänta tills senast fredag. Jag som älskar att vänta... Men men det är inte mycket att göra åt utan bara att sitta och se glad ut. Däremot blev jag chockad under mötet, mr H tog upp höstens tider som blir lediga och undrade vad som skulle hända med dom. Så chefen frågade honom vad han ville och då sa han att han vill att jag får dom    Han har ju pratat om det men jag trodde inte att han skulle ta upp det idag på mötet. Men fick tjuvstarta lite på en schemarad hos mr H, det är inget att hänga i julgranen men det är alltid en början. Så på söndag jobbar jag mitt första EGNA pass som står skrivet på mig. Chefen påpekade att det är början på MIN schemarad men att om jag vill så får jag jättegärna behålla den tiden tillsvidare. Självklart tackade jag till tiden och hoppas nu på att flera tider ska trilla in. G ville bli av med tider i maj så dom "kastade" chefen över på mig. Sen satt vi och pratade om ev utflykter med mr H - då började vi prata om 1:a maj tåget och vem som jobbade då. Jag hade koll på att det var G som jobbade då men inte vem mer, men efter ett par kollar kastar chefen ur sig: Men Sara, det är ju vecka 4, det är ju din torsdag. Vaaa? Min torsdag? Nu rullar det in mera tider, jag är vara schemalagd fram till den 27april men nu börjar schema lägga över tider som är "mina" innan vi ens vet om E kommer tillbaka eller inte. Det känns riktigt bra (från min sida) Nu hoppas jag bara att det blir så, dumt att hoppas för mycket så jag blir besviken men lite måste man ju få hoppas! Längtar tills jag får mitt sommarschema...

 

Av Sara - 9 april 2014 06:26

HJÄLP!
Jag somnar snart,

för var dag som går blir jag bara tröttare och tröttare

Idag slog det mig varför, jag har inga vitaminer kvar

Nils hällde ut alla i lördags och sen har jag helt enkelt glömt att införskaffa nya

Så nu hoppas jag på att kunna lösa det under dagen.

Vi har personalmöte klockan 11 så någon affär med mr H lär inte bli av idag

*gäsp* Får svänga förbi affären efter jobbet och hoppas på att jag inte somnar under mötet...

 

 

Av Sara - 8 april 2014 16:44

*Gaah* Är så jävla trött på vissa människor! Det där med att vara rak och ärlig gäller tydligen bara i vissa situationer. Men men egentligen är det ju inte min huvudvärk, det är inte jag som är bitter. Inte idag iallafall ;-)
Jag orkar inte lägga energi på folk som inte kan säga rakt ut vad det är som är fel istället för att gå runt och sura/snacka en jävla massa skit...

Dags att ringa min energi källa så jag får ny energi och en massa positivitet :-)

Av Sara - 8 april 2014 12:40

Sakta men säkert tickar klockan på. Senaste timmen har varit så långtråkig att jag nästan somnat. Försökte sysselsätta mig men då blev mr H lite halv sur och påpeka att vi faktiskt ska göra det imorgon *suck*
Lätt för honom att säga som sitter och sover i skrivandets stund. Nu är det drygt två timmar kvar tills jag slutar, om en halvtimme kan jag börja med lunchen och sen faller nästa timme bort :-) Skulle vilja vrida fram klockan till 14,30 men det funkar ju tyvärr inte så :-( Bara bita i det sura äpplet och räkna ner minuterna tills man slutar... Imorgon är vi dubbelbemannat plus p-möte så det ska bli skönt, tiden springer iväg lite mer när man är två :-)

Av Sara - 8 april 2014 05:46

Ögonen går i kors på mig, ändå gick jag och la mig redan klockan 21 igår. Tanken var att jag skulle träna nu på morgonen men på ren svenska så orkar jag inte. Jag vet att om jag bara sätter igång så tycker jag att det är jätteskönt. Men nej, idag skjuter jag upp träningen till kvällen så kanske barnens pappa kan hjälpa mig lite istället.

Idag är det jobbdag så har jag till vill mr H gå ut på en promenad så jag får lite motion också. Får hoppas att vädret idag blir fint så man kan njuta av att göra saker istället för att bara sitta inne och glo. Men är det så att det är dåligt väder så sätter jag mr H i cykeln så han iallafall får lite motion/träning. Enligt smhi blir det regn hela dagen - då kommer vi inte komma ut för fem öre och jag förstår mr H. Hur kul är det att vara ute och knalla när det regnar!? Får hoppas att det blir fint väder till kvällen så jag kan lura ut någon stackars sate på promenad.

Nu börjar klockan springa på, dags att fixa jobbfrukosten och sen sätta på sig ett ansikte. Hatar att väcka barnen så här dags så det drar jag ut på in i det längsta...

 

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards