Alla inlägg under december 2008

Av Sara - 23 december 2008 23:52

Dumma Tina och Edwin, dom har smittat mig så nu ligger jag hemma och är sjuk. Jag hade Ebba här på förmiddagen och mådde relativt bra fram tills jag fick världens jobbigaste huvudvärk. Lagom till Frida och Billo kom för att hämta Ebba så satte jag igång att spy så nu har jag varit säng liggande eller snarare soff liggande sen dess. Jag orkar inte göra någonting, mitt huvud värkar och jag får inte behålla varken mat eller dryck så vi får se hur min julafton blir imorgon.

Av Sara - 22 december 2008 23:45

Idag fyller lilla Edwin år, 1 helt år. Det känns som igår när Tina och Tobbe kom hem med den lilla krabbaten. Sen så tittar man på honom idag och inser hur stor han egentligen har blivit, måste dom växa upp så fort?

Vi firade Edwin i lördags eftersom folk jobbar idag och för att det var inplanerat att åka till Tomten idag. Jag har som tradition att baka en stor chokladboll till barnen när dom fyller 1år (och det ska vara exakt på den dagen) men det kunde jag inte idag, Edwin är nämligen sjuk. Han och Tina har legat och spytt i kapp nästan så nu får jag hoppas att inte jag blir sjuk. Jag har försökt att hålla mig borta ifrån dom men med min vanliga otur så blir jag säkert sjuk jag med.

Av Sara - 21 december 2008 22:06

När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran och alla människor räknar: Dan före dan före dopparedan. Det har varit en riktigt lugn dag, jag hade tänkt göra i ordning lite saker både inför jul och resan. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig, speciellt inte när man är bakfull. Jag var ute med jobbet igår kväll, så min kära svärfar fick hämta mig utanför Grand Hotell 01:30 inatt *hihi*
Smart som jag är så åkte följde jag med honom hem och sov på soffan, på så sätt kan man alltid få sig en bit mat på morgonen. Och det var precis vad jag fick, svärmor (dagens ängel) lagade Gotlandsgryta till lunch. Där kan man kalla riktig fylle mat, kebabpizzan kan slänga sig i väggen jämfört med den grytan.Koffe och Tobbe (svärfar) jobbar idag så jag stannade kvar hemma hos svärmor för att umgås med henne men det blev inte riktigt så heller. Jag flörtade med Elias om inte han och jag skulle se på film inne i sovrummet så jag fick vila lite. Zzzz jag somnade runt 14 och vaknade igen runt 18 *hehe* svärmor fick inget sällskap men jag fick massa god sömn och 2lagade mål. En underbar bakis dag, nu väntar jag på att Koffe ska komma hem från jobbet så vi kan gå hem till oss. Jag har ju fortfarande saker kvar att göra idag.


Av Sara - 20 december 2008 16:16

Idag är det 1år sen vi avlivade våran älskade familjehund. Dom säger att det är jobbigt när en nära vän eller en i familjen dör. Men det är bara förnamnet vad jag kände när vi avlivade Zack. Det kändes som om någon slet ut en bit av mitt hjärta och kastade i väg. Jag visste om att den här dagen skulle komma, men jag trodde aldrig att det skulle kännas så tomt inom mig. Man vill ju inte bli av med en familjmedlem.

Idag, 1år senare så saknar jag honom fortfarande. Jag kan fortfarande höra honom, hans suckande, när han tassade omkring eller när han flyttade på stolarna vi köksbordet. Dom säger att man kommer över det, men jag förstår inte hur man ska kunna göra det. Jag vill inte komma över det, jag vill inte glömma honom. Jag vill ha honom hos mig, jag vill berätta för honom hur mycket jag älskar honom och att han alltid kommer vara den ända för mig. Det kommer aldrig att finnas en "hund" som han, det kommer aldrig att finnas en "hund" som kan ta hans plats i mitt hjärta. 4 ever and ever

Av Sara - 19 december 2008 23:20

Det spelar ingen roll vad jag gör längre för allting går ändå käpp rätt åt helvete. Jag hade planerat den här dagen in i minsta detalj, blev det så? Nej, jag fick nästan ingenting gjort idag. Visserligen så jag gick jag på stan med Daniel och Edwin men jag fick inte tag på allting som jag ville ha tag på. Varför blir det aldrig som man har tänkt sig? Imorgon ska vi först fira Edwin och sen blir det jobb så jag kommer inte hinna med någonting imorgon heller. Varför kan man inte bara stoppa tiden så man hinner med allting som man vill hinna med!? Just nu så känner jag att livet suger, vi får se hur det blir imorgon med dom känslorna.

Av Sara - 18 december 2008 23:05

Nu för tiden så räcker inte tiden till längre, jag planerar in saker som jag ska göra men hinner inte med någonting. Som idag, jag hade planerat in att göra massa saker men hann inte med det ändå. Varför kan man ju då undra men det kan ju bero på att folk sliter i mig från olika håll och sen eftersom jag kommer på saker i efterhand som jag måste göra. Nu har jag gjort en lista över morgondagens aktiviteter och den ska jag hålla. Försöka kan man ju alltid göra och en av sakerna som jag absolut ska göra är att gå min systers skol avslutning. Med mig har jag tvingat Edwin, han har ju inte någon egen tala direkt så därför får han följa med mig och på så sätt så blir det inget gnäll.


God Natt

Av Sara - 17 december 2008 23:42

Det har verkligen inte varit min dag idag. Jag sov knappt ingenting, har en fruktansvärd huvudvärk och en grinig karl. På grund av bristen på sömn så har jag nu blivit övertrött och vill då bråka lite med honom men det vill inte han med mig så nu ska jag se på film för att sedan somna när den står på.


God Natt

Av Sara - 16 december 2008 21:24

När jag inte vet vad jag ska ha för rubrik så skriver jag oftast bara dagen som rubrik. Men om jag däremot vill ha många som läser min blogg så skriver jag istället någon roligare rubrik som lockar till sig mer folk. Idag är inte en sådan dag. Idag förklarar jag egentligen bara att idag är det tisdag, precis som förra veckan. Och det stämmer ju, för det är ju så det ligger till. Varje vecka kommer tisdagen tillbaka en helt onödig dag egentligen, för den för inget speciellt med sig.


Idag var jag på stan med Tina och shoppade lite och självklart åt vi lite lunch. Jag hade ingen lust egentligen att gå på stan idag men Tina ville det så jag följde med som en trogen hund.

Tina har fått ett nytt schema som hon är jätteglad över, men det är då inte jag. Eller jo, jag är glad för hennes skull men jag tycker inte om att hon ska börja jobba hel tid för då får hon ingen tid över till mig.

Min mamma jobbade 75% ett tag och då umgicks vi massor, men sen nu när hon gick upp till 100% så har hon inte den tiden på samma sätt. Hon är ju trött efter jobbet, har saker att göra hemma och självklart mina små syskon att ta hand om. Så nu får ju jag anpassa mig efter henne och den tiden hon har över, vissa veckor mer än andra.

 Förstå då nu när Tina ska gå från 0% till 100% hon kommer ju absolut inte ha tid med mig, jag är ju trots allt bara hennes svärdotter och hon har ju fler barn att ta hand om. Så nu kommer mina 3-4dagar i veckan med Tina bara bli 1-2 dagar i månaden. *snyft* Jag tycker det är riktigt orättvist, jag är inte redo för det här. Men Tobbe har lovat att ta hand om nu när han ska vara pappa ledig i januari och hjälpa mig att bli avvänd ifrån Tina.


Nu har jag varit lite egoistisk men det tycker jag att jag får vara, min mamma jobbar heltid min svärmor ska börja jobba heltid. Men jag då? När ska dom ha tid med mig? *haha*


När vi ändå är inne på det här med tid, jag tog mig faktiskt tid idag till att lyssna på när Therese (min lilla syster) gick Lucia tåg. Jag älskar verkligen när hon sjunger och därför är det så kul dom få gångerna hon gör det att jag har tid att gå och se/höra det. Cajsa skulle också vara med i tåget men hon som har en väldigt stor vilja vägrade att gå med i tåget idag. Men Therese hade en kompis med sig och det var även två andra barn där så tåget var litet men väldigt fint.

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards