Alla inlägg under december 2008

Av Sara - 15 december 2008 13:27

Idag har det varit pepparkaks bakning med Elias, Eric och Cajsa. Jag var smart och tog bakningen hemma hos svärmor, på så sätt kan man få hjälp med städningen och även lite av baket. Elias bakade 3 kakor sen tröttnade han, Cajsa gjorde några fler men den som bakade mest var Eric. Han bakade ut hela sin deg (glutenfri) innan han började leka med dom andra. Nu har jag en hel deg kvar att baka (även den glutenfri) det är inget jag ser fram emot men det måste göras. Eric blir jätteglad när man bakat åt honom, det kan inte vara roligt för honom när vi andra äter goda kakor och han får tråkiga kakor. Därför brukar jag försöka baka lite åt honom, och Daniel förstås.

Nu är det dags att diska upp efter baket för att sedan sätta igång att baka igen.

Av Sara - 14 december 2008 22:22

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr och alla bakar kakor och har ett väldigt styr.


Idag var det gradering på klubben (JuJutsu), det skulle ordnas kaffe och kaka till föräldrarna som satt tålmodigt och tittade på sina barn som stod på mattan. Det tog sin lilla tid så jag var inte hemma förren 13:30 eller hemma var jag ju inte då heller för jag åkte hem till svärmor och snodde åt mig lite gott kaffe. *Mmm* svärmors kaffe kan man alltid lita på, det kan verkligen få bort huvudvärken.


Mamma och pappa bjöd över oss på middag idag, *Mmm* så gott det är med pappas mat. Nackdelen med mat som man verkligen längtat efter är att man äter sig proppmätt. Pappa gick och la sig efter maten och man såg på mamma att hon ville sätta sig vid stickningen så vi gick över till Tobbe och Tina igen för att hämta lite saker. Tobbe kom hem med lussebullar ifrån klubben så jag och Tina käkade en varsin innan jag och Koffe rörde oss hemåt.

Nu har jag intagit sängen och ska se på en av mina favorit filmer, 10 orsaker att hata dig

Det är en film som man kan se om och om igen, så det blir film, varm choklad. Mys kväll i högsta grad

Av Sara - 13 december 2008 22:51

När man vaknar upp med världens huvudvärk, illa mående, hosta och hals ont då ska man inte jobba. Att ringa sig sjuk till jobbet är inget roligt, speciellt inte när man ska jobba dubbel pass. Så jag ringer till Eva och ber henne ta passet själv så jag kan vila upp mig inför passet på Skandia teatern. Idag var det faktiskt kul att jobba, det kändes nästan som vanligt igen. Visst det finns ju lite saker att ordna upp på jobbet men det är ju sånt man får ta hand om längre fram.  Tobbe var jättegullig och hämtade mig idag på jobbet, det  är inte så kul att vänta på bussen en lördag kväll när det är fulla och jobbiga människor på stan. Och eftersom jag alltid lyckas hamna i trubbel så är det ganska skönt när man kan få skjuts hem ibland.


Jag har kommit fram till att Elias och Eric bara lär mig dumma saker och inte tvärtom. Visst det kanske är jag som har lurat i Eric (3år) att man ska ha en piercing i tungan. (Han har ingen men han vill ju ha en likadan som mig) Iallafall Elias är en riktigt liten data Nisse som hittar allt möjligt på datorn, sen visar han det för Eric och tillsammans visar dom det för mig. Vissa saker är jätte roliga andra saker förstår jag inte nöjet i. Senaste saken dom visade mig är en låt som dom tycker är jätte bra.




Av Sara - 12 december 2008 13:39

Idag har det varit full rulle som Tina brukar säga.

Edwin och jag var på babysim (sista gången) medan Tina var på massage, somliga har det bra. Efter badet blev det lite lunch och självklart lite shopping. Jag visade Tina en tröja som jag vill ha i julklapp så nu får vi se om jag får den i julklapp *fniss* med tank på att hon köpte en sådan tröja i min storlek *haha*


Nu sitter jag hemma hos Tina och ska ta en varm kopp kaffe. Sen blir det att ta en varm dusch och göra sig i ordning inför jobbet. Idag tänkte jag kolla lite mera på föreställning så jag kan skriva en liten recension om den. Det är ju lite reklam för om men det är även roligt att skriva vad man själv tycker och tänker om alla dessa föreställningar.

Av Sara - 11 december 2008 22:37

Idag gjorde jag någonting som jag inte har gjort på länge. Jag satte ner foten och sa ifrån och det kändes bra. Tack mamma för att du hjälpte mig, hade inte du stöttat mig idag så hade jag nog aldrig satt ner foten och sagt ifrån.


Annars så har jag inte gjort så mycket eller jo förresten jag var på Lucia tåg på Cajsas dagis. Det var ganska trevligt, jag menar det är ju inte varje dag som man får chansen att lyssna på en grupp ut klädda dagis barn som sjunger falskt. *haha* Nae det var inte så illa, jag tyckte det var jätte gulligt. Och vad kan man begära egentligen? Det är ju i utbildnings syfte som dom gör det och dom är ju jätte duktiga som faktiskt sjunger på engelska. Så glöm det där jag skrev och fundera istället på vad vi ska göra för att uppfylla min lillasysters önskan: Hon önskar att alla barn på jorden ska få en egen julgran.

Va gullig hon är, ett hjärta av guld.


(Bilder från Lucia tåget kommer upp senare)

Av Sara - 10 december 2008 23:40

Då var äntligen den här kvällen över, som jag trodde så var det inget kul o jobba. Jag som älskade att gå till jobbet, jag var alltid där en timme innan och hjälpte till men idag var det inte roligt för fem öre. Jag ska jobba på fredag och lördag också men jag har ingen som helst lust med det. Men vad ska man göra?

Jag var förbi på grand en sväng så jag fick träffa Henka lite, det var evigheter sen sist och det är alltid lika kul att träffa honom.  Han är som en stor och go teddybjörn som man bara vill krama sönder. Jag är verkligen glad över att ha honom som vän.

Av Sara - 10 december 2008 15:46

Idag har jag varit och handlat julklappar tillsammans med min älskade mamma. Det var egentligen hon som handlade och jag fick bära men det var lika roligt det. Nu vet jag ju vad alla får i julklapp och kan på det sättet tjäna en hacka på att berätta vad dom får *haha* Nae, det har jag inte gjort på många år och då lurade jag dom istället på att berätta vad jag skulle få gentemot att jag berättade vad dom skulle få. Men det slutade alltid med att dom inte fick reda på någonting *haha*


Idag fick jag tillbaka svaren på proverna, det var ingen större fara så nu kan jag och min omgivning sluta oroa oss. Det var riktigt skönt att få tillbaka svaren och veta att det inte var någonting.


Nu sitter jag hemma hos svärmor och ska alldeles strax åka till jobbet. Det var ett tag sen jag jobbade så jag kommer antagligen vara helt slut ikväll.


Vi har haft lite problem på sistone med bråkiga barn, olydiga barn och fula ord så idag har jag gjort en dumburk. Dumburken går ut på att man måste lägga i en krona för varje gång man är elak, svär eller inte lyssnar. Självklart så ska vi vuxna också lägga i en krona när vi svär så jag hann bli 2kronor fattigare på 15minuter. Elias, Eric och Edwin får ta pengar i från sina sparbössor när dom gör något så Eric fick lägga i en krona och även Edwin (1år gammal). Nu får vi se hur det går med dumburken och hur länga vi kommer ihåg att den finns. Pengarna i burken ska gå till våran gemensamma semester så det ska bli kul att se hur mycket det blir.

Nu ska jag åka till jobbet... Inte det roligaste... Men det ska det nog bli ändå...

Av Sara - 9 december 2008 23:50

Tänk om, det är en liten mening som börjar många gånger i mitt huvud. Oftast dyker det upp i mitt huvud mitt i nätterna när kommer Koffe ligger och sover. Ibland blir det lite läskigt för jag sitter och tänker på saker som jag egentligen inte borde tänka på. Delvis på vart jag hade varit/gjort idag om jag inte hade träffat Koffe eller ännu värre var hade han varit!? Hade inte han och träffats så hade han antagligen inte haft sitt jobb och då hade varken han eller jag suttit här idag. Jag hade antagligen inte ens gått ut gymnasiet då. För det är något jag har att tacka honom för.

Jag tänker också ofta på min pappas bilolycka, vad hade hänt om han inte hade åkt i  väg den där morgonen eller ännu värre vad hade hänt om han hade haft bilbältet på sig!? 

Det här är bara 2 av dom tankar som dyker upp i mitt huvud med jämna mellan rum och dom får mig verkligen att må dåligt. Jag vet att jag inte ska tänka på det för allting är ju egentligen bra. Men ändå kan inte dom två orden som bildar den enkla meningen tänk om sluta dyka upp i mitt huvud.

Tänk om...

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards