Alla inlägg den 11 maj 2014

Av Sara - 11 maj 2014 22:39

Jag kämpar för att hålla mig uppe vid ytan. Det sista jag behöver är någon som trycker ner mig igen. Även fast det inte syns så gör det ont. Det ända jag kan göra är att hoppas att vad jag tycker, tänker och känner räknas. Vissa saker gäller bara åt ena hållet. Jag måste fortsätta vara stark, men snart kommer det brista även för mig.

Det börjar bli svårare och svårare att hålla sig kvar på ytan. Det är det dags att släppa taget och gå vidare

Det här gör för ont, jag trodde inte det men samtidigt är jag inte förvånad. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta

What doesn't kill you makes you
Stronger
Just me myself and I

Av Sara - 11 maj 2014 20:21

Efter nästan fyra dagars ledighet (för mr H ifrån mig) är jag tillbaka på jobbet och rör runt i grytan. Mr H blev jätteglad när jag kom men efter 1,5 timme sa han åt mig att sätta mig ner och ta det lugnt. Det funkade i tio minuter ungefär och sen var jag igång igen ;-)
Det kändes skönt att komma till jobbet och ha den här energin efter allt som hänt den här veckan. Nu är jag laddad inför den kommande veckan, det ska bli kul och se hur chefen tänker göra med allt. Kommer bli ett intressant möte på tisdag och ännu mer intressant kommer personal mötet nästa måndag bli...
Aja, nu ska jag vara social med mr H framför hockeyn innan det är dags att åka hem till mamma och hämta matlåda till imorgon.
Jossan kräver ju att hon ska ha hälften av pytten så mamma fixade enannan mmatlåda till imorgon åt mig :-)

Av Sara - 11 maj 2014 10:09

Igår blev det en spontan trip hem till Jossan. Blev att kolla på en dålig film och snacka skit. Klockan sprang iväg och det blev att sova kvar här ute.
Nu ligger vi i varsin "säng" och snackar skit, igen....
Visade precis henne att hon har radio i hennes tv/box så nu är hon lycklig över att ha musik i sitt lilla hus i skogens slut ;-) Självklart kan hon inte vara helt nöjd så nu gäller hon över att hon inte har alla kanal... Aja vad säger man? Fruntimmer är då aldrig nöjda ;-)
Nahe, om man ska vakna till liv och ta sig in till stan för en 23 minutere... Jossan ska säkert träna så frågan är om man ska göra henne sällskap...

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards