Alla inlägg den 18 mars 2013

Av Sara - 18 mars 2013 23:38

Du måste vara något fel på våran lägenhet! Det kan inte vara normalt att man ska frysa ihjäl i sitt egna hem. Det är så j*vla kallt att jag får ligga med dubbla tecken på mig PLUS att mina fötter blev isbitar när jag klev in i vårat sovrum. Golvet här inne är oförskämt kallt och min minsta lilla prins kryper omkring på den här isgatan. Jag skämtar inte när jag säger att golvet är kallare än snön ute på marken. Imorgon är det jag som ringer hyresgästföreningen! Dom får komma hit och mäta/känna vad vi hyresgäster får stå ut med. ..

Av Sara - 18 mars 2013 19:21

Idag har det varit en riktigt underbar dag. Började med att jag fick sovmorgon (efter mycket tjat och gnäll). Efter sovmorgonen åkte jag för att hämta min äldsta syster Icka och hennes två små trollungar Emilio och Emmy. Conny blev överlycklig när han såg att Emmy kom hit (två dagars lek med kusinen är aldrig fel) sen att även Emilio var med tyckte Nils var jätteroligt. Nu fick ju han också en kompis att leka med. Efter X antal timmars lek var det dags för lunch, Icka bjöd in sig själv när hon kände lukten av korvstroganogg. Planerat? Självklart var det planerat från min sida. Det är alltid roligt att ha middagsgäster och framförallt när man har en av sina systrar på besök.

När klockan närmade sig tre var det dags för Koffe att åka till jobbet, han passade på att skjutsa hem Icka och barnen. Så dom slapp gå i den här kylan hem.

 

Sen hade vi även Jessica (Connys gamla barnflicka) på besök, jag vet inte när jag träffade henne senast och det var jätte trevligt att sitta och små snacka lite med henne om allt som händer i hennes liv    Mitt i allt små snack med henne tog Conny hans första steg    Stoltmamma.nu blev självklart överlycklig och bloggade om det direkt    Passade även på att reta barnens far som missade det hela med nån timme bara. Attans otur man kan ha när man jobbar ibland *haha* Ser även att jag skrev att det var Conny som tog sina första steg och så var det självklart inte utan det var Nils som tog sina första steg    Tänk va fel det kan bli ibland när man sitter i sin egna värld och skriver och tänker på annat. Fick en påpekning av en gammal lärare att jag även hade skrivit fel datum på förra inlägget så det var jag snabb att ändra. Men det är klart att det var hon som skulle upptäcka det, vad har man annars lärare till   

 

Självklart har vi även haft James på besök idag, hans pappa skulle åka och handla så James och Conny smsade lite och kom fram till att det var bättre att James var inne hos oss så det inte kom några inbrottstjuvar när han var ensam hemma. Conny hade nämligen sett det på Karlsson på taket så dom vågade inte riskera något, tur att grabbarna tar hand om varandra  

(jag hoppas nu att mina kära läsare förstår sarkasmen i det senaste stycken och inser att det var jag och James pappa som smsade och skämtade. Man vet ju aldrig så jag tänkte att det var bäst att påpeka detta och att om inte James hade lekt med Conny hade han fått följa med sin pappa till affären)

 

Men nu ska jag lägga mina små trollungar, Conny ligger redan i sängen (läs låg i sängen), så nu ska jag fixa en flaska välling, pussa deras små hjässor och stoppa om dom hårt och varmt. Håller tummarna på att Nils sover en hel natt til i sin säng   

 

Tills vi hörs igen mina kära läsare & Jörgen

Av Sara - 18 mars 2013 16:19

Den 18 mars (idag alltså;-)) tog Nils sina första efterlängtade steg :-D Två underbara steg gick han framåt innan han tappade balansen. Mammas lilla älskling börjar bli stor på riktigt nu. Snart springer han omkring med din andra barnen och leker för fullt :-) får vi se när han fortsätter träna min lille prins ?

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards