Alla inlägg den 19 mars 2013

Av Sara - 19 mars 2013 23:21

Guuud vad jag hatar den här j*vla appen ibland. Ikväll har den inte gjort annat än att strula. Meningar som blir ett ända långt ord, det går inte att trycka enter eller mellanslag och mitt i allt j*vla strul glömmer jag bort vad jag ska skriva!!!
Gaah, j*vla I-lands problem jag vet men det är ju så frustrerande...

Hela poängen med det här inlägget var att gnälla av mig lite om mina måsten jag hade ikväll.
Det händer väldigt sällan att Conny vaknar på kvällarna men när det väl händer så tycker man ju lite extra synd om honom och vill pyssla om honom lite extra. Men det tyckte Nils var en dum idé så han passade på att vakna han också *suck* Det tog nästan en timme för mig att få båda grabbarna att somna om. Så istället för att ta hand om all j*vla tvätt fick jag ligga på soffan med en unge på vardera arm och titta på tv. Det har ju både ska för och nackdelar men ikväll väljer jag att se fördelarna så tar jag hand om nackdelarna imorgon ;-)

Tack Alex för hjälpen med Nils förut. Skönt att du inte är "rädd" för mina barn eller att sträcka ut en hjälpande hand när man behöver den :-D


Godnatt Jörgen

Av Sara - 19 mars 2013 20:23

Inte? Nahe, tråkigt för mig då... Då borde kanske jag sättab igång med tvätten då. Inte för att jag känner mig speciellt sugen jag heller. Men man kan ju tyvärr inte skjuta upp saker och ting för länge :-( Känner mig mer och mer sugen på att hyra en pensionär som tar hand om det. En som kommer hit och tvättar, stryker och viker in det åt mig :-) Låter underbart, visst gör det Jörgen!? ;-)

Av Sara - 19 mars 2013 07:07

Varför måste man gå upp när man inte vill? Varför har man lovat att göra/hjälpa till med massa saker tidigt på morgonen?
Inatt fick vi in båda barnen, först Nils och efter nån timme kom även Conny. Trångt, varmt och mysigt ? men vad gör det? Huvudsaken är att barnen känner sig trygga och vet att dom alltid får komma till oss om det är något.
Det var ju inte speciellt roligt när klockan ringde halv sju och båda barnen sov på varsin sida om mig.
Tog nästan en halvtimme att lämna sängen idag :-/ Underbara mysiga och varma säng...
Nae men här kan jag inte sitta och deppa ihop, Conny vill ha frukost och jag en kopp kaffe :-)

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards