Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Sara - 4 februari 2009 21:58

Blondinbella går i terapi för sin svåra panikångest: Ibland kan jag inte ens borsta tänderna.

Det är ganska konstigt att alla personer som syns mycket i vår media får panikångest eller blir utbrända. Just nu är det Blondinbella, hon verkar alltid vara så glad men nu visar det sig att så är inte fallet. Ibland mår hon så dåligt att hon inte ens orkar lämna sängen.

Det som är det mest irriterande är att hon sa vid ett tillfälle att hon är en helt vanlig tjej med ett grönt kort (busskort) som åker buss för att tänka på miljön. Men när man läser om henne i Hänt Extra står det klart och tydligt att hon precis har lärt sig att åka buss igen. Hur ska hon ha det egentligen?

Visst det är ju lite synd om henne med tanke på omständigheterna kring panikångesten men varför säger hon ena stunden att hon åker buss som normala tonåringar och i nästa stund har hon precis lärt sig åka buss igen.


Nu kommer det här inlägget klassas som ett på hopp emot blondinbella och det är det om man tänker efter. Men det är inte så jag vill att inlägget ska klassas just nu. Det jag försöker få fram är att det verkar som om blondinbella vill att hennes fans ska åka buss medan hon inte gör det fast hon utger sig för att göra det. Hur kommer det sig.!?

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards