Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Sara - 14 februari 2009 19:30

Något romantiskt kort blir det inte, jag har ingen speciell lust och när jag var hemma en sväng förut så stod det inga blommor på bordet. Men när jag tänker efter så har jag ju fått lite blommor ibland, vi brukar köpa rosor fast i kruka så att det håller bättre. Och sen så är det lite svårt att få tag på blåa rosor som är min favorit och delvis därför köper han inga blommor till mig. Men nu när jag ändå sitter här och tänker så kommer jag på att jag aldrig har fått någon nalle utav Koffe. Jag har fått det mesta av honom smycken, blommor, choklad till och med en stekpanna. Men aldrig någon gullig teddybjörn där det står ”I Love You” på magen. Ganska konstigt, det måste jag fråga honom.

 

 Nae, nu ropar K på mig så det är lika bra att jag springer iväg och hjälper honom. Sen blir det melodifestivalen, vad finns det annars att se?

Tingeling

Av Sara - 14 februari 2009 08:00

Det är lördag morgon och jag ska strax gå till jobbet. Vilken romantisk alla hjärtans dag, jag jobbar och Koffe sover (i alla fall just nu när jag skriver). Jag har inte köpt något delvis så har jag inte kommit på något som jag vet att han vill ha/behöver och den så känner jag att vi inte behöver någon alla hjärtans dag för att ge varandra presenter/blommor. Snacka om dubbel moral, jag vill hemskt gärna ha blommor med ett gulligt kort där det står att han älskar mig men jag kan inte lägga manken till för att köpa någonting till honom. Jag kanske ska göra en romantiskt kort till honom under dagens gång!?




Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards