Alla inlägg under mars 2013

Av Sara - 19 mars 2013 20:23

Inte? Nahe, tråkigt för mig då... Då borde kanske jag sättab igång med tvätten då. Inte för att jag känner mig speciellt sugen jag heller. Men man kan ju tyvärr inte skjuta upp saker och ting för länge :-( Känner mig mer och mer sugen på att hyra en pensionär som tar hand om det. En som kommer hit och tvättar, stryker och viker in det åt mig :-) Låter underbart, visst gör det Jörgen!? ;-)

Av Sara - 19 mars 2013 07:07

Varför måste man gå upp när man inte vill? Varför har man lovat att göra/hjälpa till med massa saker tidigt på morgonen?
Inatt fick vi in båda barnen, först Nils och efter nån timme kom även Conny. Trångt, varmt och mysigt ? men vad gör det? Huvudsaken är att barnen känner sig trygga och vet att dom alltid får komma till oss om det är något.
Det var ju inte speciellt roligt när klockan ringde halv sju och båda barnen sov på varsin sida om mig.
Tog nästan en halvtimme att lämna sängen idag :-/ Underbara mysiga och varma säng...
Nae men här kan jag inte sitta och deppa ihop, Conny vill ha frukost och jag en kopp kaffe :-)

Av Sara - 18 mars 2013 23:38

Du måste vara något fel på våran lägenhet! Det kan inte vara normalt att man ska frysa ihjäl i sitt egna hem. Det är så j*vla kallt att jag får ligga med dubbla tecken på mig PLUS att mina fötter blev isbitar när jag klev in i vårat sovrum. Golvet här inne är oförskämt kallt och min minsta lilla prins kryper omkring på den här isgatan. Jag skämtar inte när jag säger att golvet är kallare än snön ute på marken. Imorgon är det jag som ringer hyresgästföreningen! Dom får komma hit och mäta/känna vad vi hyresgäster får stå ut med. ..

Av Sara - 18 mars 2013 19:21

Idag har det varit en riktigt underbar dag. Började med att jag fick sovmorgon (efter mycket tjat och gnäll). Efter sovmorgonen åkte jag för att hämta min äldsta syster Icka och hennes två små trollungar Emilio och Emmy. Conny blev överlycklig när han såg att Emmy kom hit (två dagars lek med kusinen är aldrig fel) sen att även Emilio var med tyckte Nils var jätteroligt. Nu fick ju han också en kompis att leka med. Efter X antal timmars lek var det dags för lunch, Icka bjöd in sig själv när hon kände lukten av korvstroganogg. Planerat? Självklart var det planerat från min sida. Det är alltid roligt att ha middagsgäster och framförallt när man har en av sina systrar på besök.

När klockan närmade sig tre var det dags för Koffe att åka till jobbet, han passade på att skjutsa hem Icka och barnen. Så dom slapp gå i den här kylan hem.

 

Sen hade vi även Jessica (Connys gamla barnflicka) på besök, jag vet inte när jag träffade henne senast och det var jätte trevligt att sitta och små snacka lite med henne om allt som händer i hennes liv    Mitt i allt små snack med henne tog Conny hans första steg    Stoltmamma.nu blev självklart överlycklig och bloggade om det direkt    Passade även på att reta barnens far som missade det hela med nån timme bara. Attans otur man kan ha när man jobbar ibland *haha* Ser även att jag skrev att det var Conny som tog sina första steg och så var det självklart inte utan det var Nils som tog sina första steg    Tänk va fel det kan bli ibland när man sitter i sin egna värld och skriver och tänker på annat. Fick en påpekning av en gammal lärare att jag även hade skrivit fel datum på förra inlägget så det var jag snabb att ändra. Men det är klart att det var hon som skulle upptäcka det, vad har man annars lärare till   

 

Självklart har vi även haft James på besök idag, hans pappa skulle åka och handla så James och Conny smsade lite och kom fram till att det var bättre att James var inne hos oss så det inte kom några inbrottstjuvar när han var ensam hemma. Conny hade nämligen sett det på Karlsson på taket så dom vågade inte riskera något, tur att grabbarna tar hand om varandra  

(jag hoppas nu att mina kära läsare förstår sarkasmen i det senaste stycken och inser att det var jag och James pappa som smsade och skämtade. Man vet ju aldrig så jag tänkte att det var bäst att påpeka detta och att om inte James hade lekt med Conny hade han fått följa med sin pappa till affären)

 

Men nu ska jag lägga mina små trollungar, Conny ligger redan i sängen (läs låg i sängen), så nu ska jag fixa en flaska välling, pussa deras små hjässor och stoppa om dom hårt och varmt. Håller tummarna på att Nils sover en hel natt til i sin säng   

 

Tills vi hörs igen mina kära läsare & Jörgen

Av Sara - 18 mars 2013 16:19

Den 18 mars (idag alltså;-)) tog Nils sina första efterlängtade steg :-D Två underbara steg gick han framåt innan han tappade balansen. Mammas lilla älskling börjar bli stor på riktigt nu. Snart springer han omkring med din andra barnen och leker för fullt :-) får vi se när han fortsätter träna min lille prins ?

Av Sara - 17 mars 2013 11:14

Nils ligger inne i rummet och sover, Conny står i duschen och jag har precis kommit ut därifrån. Nu blir det att köra på ordentligt och hoppas på att Nils sover länge och att Conny sköter sig. Frågar man honom vill han säkert stå i duschen resten av dan men ett tag till kan han få vara där inne iallafall    Nu är det köket och vardagsrummet kvar att plocka i, fy faan va skit det ligget överallt och jag vet inte vart det kommer ifrån. Hur mycket jag en rensar och kastar kommer det bara mer och mer. Ni ska se mitt databord, det ser ut som kriget ifrån ??? Måste få barnen att sluta leka i hela lägenheten, vi måste bli hårdare och stå emot dom mera. Dom kan inte få hålla på och styra/bestämma allt här hemma.

Oj, nu ropar Conny. Han har duschat färdigt och självklart vaknade Nils också...

Av Sara - 17 mars 2013 08:51

Barnen sitter framför tv:n och kollar på yakari (var det på tv:n sist jag var inne!?), Koffe jobbar och jag försöker små plocka lite här hemma. Ovanligt? Jag tycker inte att jag gör annat än att springer omkring och plockar/städar efter barnen. Idag hoppas jag på att även kunna köra en runda med snabeldraken men jag hoppas ingenting. Nils är livrädd för dammsugaren när jag dammsuger men inte när Koffe gör det. Say what!? Conny var likadan, så fort jag tog i dammsugaren så skrek han men Koffe kunde dammsuga utan problem... Hmm varför skulle Koffe ta ett extra pass idag? Idag när jag redan hade fullt upp med annat, då väljer idioten att ta ett extra pass och lämna mig i skiten... Kanske ska erkänna nu att jag hade glömt bort att jag hade alpnäringsparty idag så jag lät honom åka och jobba. Så nu är det bara för mig att stressa igång och plocka undan efter barnen och komma på vad jag ska bjuda på idag..? Några förslag?

Av Sara - 14 mars 2013 18:38

  Ibland är det bra att ha gudbarn, idag/kväll var den en sån dag. Min äldsta gudson Eric kom hit och hjälpte med lite små saker, varenda gång jag har ringt honom om hjälp kommer han hit och hjälper mig    Till och med en lördagmorgon klockan 9,00 när det var minus grader ute kom han hit för att hjälpa mig när jag ringde till honom    Innan han gick härifrån kramade han om mig och log sitt underbara leende mot mig. Han är så lik sin bror ibland så det är skrämmande, både på gott och ont. Tro mig den här grabben har små horn precis som alla andra. Och som jag skrev tidigare är han väldigt lik sin bror så dom där små hornen kommer fram allt för ofta...


Men vad gör det? Han får alltid sin gudmors hjärta att smälta   

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards