Alla inlägg under januari 2009

Av Sara - 24 januari 2009 22:02

Imorgon fyller min lilla syster år

Jag fattar inte att det redan har gått 6år

Här kommer lite bilder på henne från när hon var liten

Av Sara - 23 januari 2009 23:47

Efter jobbet passade jag på att åka hem till farmor och farfar. Det finns nog ingenting bättre än att emellanåt ägna en hel dag åt sina mor- och farföräldrar. Man blir behandlad som om man fortfarande var liten och får den maten som man tycker om och självklart massor med uppmärksamhet.

Vid dom tillfällena trivs jag jättebra, jag älskar verkligen när jag får uppmärksamhet. Iallafall så var jag hemma hos farmor och farfar hela dagen trots att det var fredag och jag måste medge att det kändes bra.


Av Sara - 22 januari 2009 23:46

Idag läste jag ur boken, Bilden av pappa. Som jag skrev tidigare så tyckte jag boken var väldigt bra, ju längre in i boken jag kom ju bättre blev den. Tyvärr så är det ju så med böcker att dom tar slut så jag har ingenting att läsa för tillfället. Jag har hört att Liza Marklunds böcker ska vara bra men jag har aldrig kommit till skott att läsa dom. Men det kanske är dags för det nu, eller har du någon bok att rekommendera?

Som jag skrev igår så var det arbetsdag idag, men för att rätta till ett lite fel som blev i går så kan jag berätta att min arbetsdag varade från Torsdag 09:00 till Fredag 09:15 därav ups

Vilket som så har dagen varit bra, jag är lite trött nu och ska sova ett par timmar innan det är dags att kliva upp igen för att göra iordning sakerna som K ska ha på morgonen.

God Natt


Av Sara - 21 januari 2009 22:46

Idag har jag bara busat omkring, jag tror jag har busat mer idag än vad jag busade på busfabriken. Jag tror att jag blev mer trött än vad Elias och Eric blev men det kan ju bero på att jag är ”äldre” och på så sätt blir ju jag tröttare fortare. Eller så beror det bara på att jag inte har någon kondis längre och måste bygga upp den igen. Men det är inget vi prata högt om

Annars så har jag inte gjort speciellt mycket jag har lyckats hinna med 3stycken Wallander filmer, dom är ju så bra att jag inte kan sluta titta på dom. Nu är det dags att sova för imorgon ska jag jobba hos K. Det blir ett långt pass 09,00 till 09,15 ups

Av Sara - 20 januari 2009 22:42

Idag har jag jobbat, jag har ju fått ett nytt jobb så nu jobbar jag som personlig assistent. Så fint det låter med tanke på att det egentligen inte är det, eller det bror ju på vad man gemför det med. Iallafall så har dagen gått bra och jag trivs jätte bra. K är jättemysig, så har jag tur nu så kanske jag kan fortsätta jobba där. Chili har varit hemma hos mina föräldrar idag (det kör ihop sig emellanåt) så jag hämtade henne där straxt innan sju och nu ligger jag hemma i sängen och ska titta på ytterligare en Wallander film. Jag är ju lite efter alla andra så jag ser på alla i sträck nu istället för tidigare när dom kom ut.

God Natt


Av Sara - 19 januari 2009 22:41

Jag skulle kunna ljuga nu och säga att jag har gjort massor med nytta idag men så ligger det ju inte till för jag har inte gjort ett shit.

Jag träffade min kusin och tog en kopp kaffe, snackade lite skit om vad som händer under årets gång och hur fort tiden egentligen går.

Onödigt kort inlägg blev det här men vad ska man göra?




Av Sara - 18 januari 2009 22:41

Idag blev det bio för hela slanten. Jag hade lovat Cajsa att hon och jag skulle gå på bio idag och snäll som jag var så gjorde jag det. Men det jag inte hade räknat med var att få med mig Koffe, Ante och Elias. Men vad gjorde det? Ingenting bortsett från att Ante och Koffe kastade popcorn överallt och kunde inte låta bli att busa. Ibland undrar jag vem som är äldst bland bröderna, Koffe eller Elias.

Cajsa tyckte iallafall att det var jätte bra så nu är det inplanerat att vi ska gå på bio igen fast då ska vi se Bolt. Undra om den är bra?


Av Sara - 17 januari 2009 22:40

Fy f*n vad det är kul på busfabriken. Om nu aldrig har varit där så rekommenderar jag det varmt. Jag har nog aldrig haft det så kul förut, eller egentligen har jag det men jag måste ju få det att låta super kul så alla förstår hur roligt jag har haft det idag. Med mig hade jag Cajsa, Eric, Elias, Edwin, Tobbe och Tina. Tina satt mest på en stol medan jag och Tobbe lekte med barnen, fördelen var att dom lekte ganska mycket självständigt så man fick chansen att koppla och läsa en bok hihi

Efter besöket på busfabriken var vi alla jättetrött, jag lämnade tillbaka Cajsa som jag så snällt fick låna av mina föräldrar för att sedan åka hem till min farmor och farfar. Ibland är det ganska skönt att komma hem till folk där man kan koppla av och få vara den lilla busiga 5åriga Sara som bara ens mor- och farföräldrar kommer ihåg. Eller vad tycker du?


Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards