Alla inlägg under januari 2009

Av Sara - 8 januari 2009 23:36

Idag har jag precis som alla andra dagar sedan jag kom hem umgåtts med min älskade mamma. Jag måste medge att det är underbart att sitta hemma hos henne och bara njuta av att vara hemma. För mina föräldrars hem kommer alltid att vara mitt hem. Visst!? Iallafall så har jag inte gjort så mycket, jag har prickat av en punkt på min lista som jag har hemma hos mamma (och pappa). Och självklart lyckas tigga till mig lite god lunch.

Allt flyter just nu i mitt liv så snart kommer ett stort bakåt kliv, för så är det ju alltid när allting flyter. Men när den smällen kommer så får jag ta den, duktig som jag är. Eller inte!

Eva och jag var på bio idag och såg Allt flyter den var riktigt bra och rolig, jag rekommenderar den för dom som har samma humor som mig. *hihi*

Nae nu är det dags att krypa till sängs, trots allt i morgon är det en annan dag

Av Sara - 7 januari 2009 22:16

Lågkonjunktur är ett ord som framkommer överallt i media men ändå har jag blivit erbjuden ett nytt jobb som jag självklart tackade ja till så idag var jag där och kollade för första gången. Jag måste erkänna att jag trivdes riktigt bra och att jag längtar till tisdag när jag ska jobba mitt första pass fast med ordinarie personal så att jag lär mig. Det heter egentligen något fint ord som jag inte kommer på just nu.

Bortsett från det så har jag bara umgåtts med min kära mor idag, som vanligt så har hon så god mat hemma så jag behöver ju aldrig gå hungrig. Eftersom vi inte visste hur länge jag skulle jobba idag så mockade min pappa åt mig idag, någonting som blev ganska jublat ute i stallet där ägarna känner honom.

Det känns ganska konstigt att vara hemma i Sverige men jag antar att man snart vänjer sig. Det finns ju dom som åker i väg längre perioder och flera gånger på kort tid. Så jag ska inte gnälla, men jag tycker det är skönt att vara hemma igen.

Av Sara - 6 januari 2009 22:15

Upp och Hoppa det är ett ord som jag skriver i min kalender bara för att ha lite koll på när jag går upp på morgonen. Idag var jag ganska irriterad när jag skrev det för jag vaknade klar vaken klockan 7:00 i morse så när klockan blev 7:30 gick jag upp. Jag kunde inte påstå att jag var på speciellt glad och det blev ju inte mycket bättre när jag kom på att jag skulle till stallet idag. Så den här dagen har varit skit så det känns inte ens värt att skriva mera nu. Jo jag kan ju berätta att min stora syster, Frida är korkad som åker högre upp i kylan när vi har gått om det här

Av Sara - 5 januari 2009 22:13

Jag sov i 1,5 timme innan Eric kom ner och väckte mig, det var dags att gå upp för han ville ha sina presenter. Visserligen hade jag bett om att bli väckt men jag kan lova att soffan aldrig känts så skön som den gjorde idag. Eric & Elias blev jätte glada över pistolerna dom fick så dom sprang omkring med dom och sköt för full rulle. I en vecka har jag saknat min älskade Chili så jag längtade verkligen efter att få träffa henne så jag gick hem till mamma i förhoppningar om att hon har saknat mig med. Men hon var ganska sur på mig och det kan jag förstå men efter ett tag blev hon sig själv igen och satte sig i mitt knä och myste.

Mamma hade gjort lasange igår så hon hade en bit undan sparad åt mig som jag i stort sett kastade i mig. Fy fan vad gott det var med mammas lasange idag.

Självklart så hade jag köpt saker till min egna familj också, Cajsa som är som hon är vissa dagar var inte speciellt glad över sina presenter först men efter ett tag död det så hon satte igång att leka med det.

Mamma hade tydligen haft tråkigt under veckan som har gått så hon hade hunnit med att sticka 3 olika tröjor till Chili, en som är likadan som min tröja, en svart rosa och en lila med rosa päls. Jätte gulliga var dom så jag tänkte lägga ut bilder på Chili med sina tröjor på sig.

Jag vill bara påpeka att Chili är väldigt frusen av sig så hon behöver ha något varmt på sig och även att hon själv vill ta på sig tröjorna så det är inget som jag tvingar henne till

Frida åkte till sälen igår med Billo så jag fick åka ut till stallet för att mocka och göra i ordning Lady's mat. Jag har ju sådan himla tur så min älskade lillasyster Therese följde med mig ut och hjälpte mig att mocka så det gick lite fortare. Däremot så tog det ett tag innan bussen kom så vi hann halvt frysa ihjäl i väntan. Men det blev att ta ett varmt bad när jag kom hem och ge Therese lite varm choklad så att hon fick tina upp. Va sjukt kallt det är här hemma i Sverige när man kommer ifrån värmen. brrr

Av Sara - 5 januari 2009 07:11

När man har suttit på en flygplats i ca 3timmar och väntat på ett försenat plan så längtar man verkligen efter att få kliva på planet och sova. Men så blev ju inte i fallet för Koffe och jag hamnade på varsin sida av gången så det var helt omöjligt att sova. Bredvid mig satt ett par som inte kunde sluta skoj bråka eller dra upp och ner gardinen till fönstret. Det var troligtvist min längsta resa någonsin och tråkigaste, personalen på det där flyget var så sura och griniga så jag trodde ett tag att jag klivit på fel plan. Men nej det hade jag inte så jag fick sitta på en liten stol, med irriterande grannkompisar och flygvärdinnor som tryckte upp sina arslen i mitt ansikte så fort jag la det åt sidan. Jag tror att dom körde på mig den där dumma vagnen 10 gånger i timmen. Sen kan jag ju meddela er att tre toaletter av fem var fulla efter mindra än halva resan så det var lite jobbigt när kön till toaletten bara blev längre och längre.

Precis innan vi skulle landa berättar kaptenen att det är 17minus grader i Stockholm, vilken lust man hade att lämna flygplanet då, inte. Svenska människor är så roliga när dom ska göra någonting för dom kan inte tänka på andra utan allting handlar om en själv så jag tror det tog minst 20minuter innan folk började kliva av planet för folk var jag absolut tvungna att resa på sig samtidigt för att plocka ner sitt handbagage och sedan kliva av. För dom kunde ju inte låta folk utan handbagage kliva av först, nej det är ju farligt.

Det kändes så underbart när vi kom ut ifrån hela skiten och såg Tobbe, Ante och Micke väntande på oss med bilen igång. Jag tror aldrig att jag har njutit så mycket av frisk luft som jag gjorde då. Eftersom vi inte åt någonting på planet så åkte vi förbi MC Donalds (någonstans i Stockholm kanske), snacka om att det var riktigt gott just då men det var inte lika gått när man satt i en varm bil i 2 timmar med Ante och Koffes skitar som inte går att beskriva med ord hur äckliga dom är. Iallafall så var vi hemma i Norrköping runt 02:30 så jag skickade Koffe i säng (han ska jobba klockan 07:00) men det gick inte så bra eftersom han och Ante var tvungna att leka först. Ibland undrar jag hur gamla dom egentligen är men kommer sen på att dom faktiskt är killar, så det går inte att göra så mycket åt dom.

Tillslut gick Koffe och la sig medan Ante och jag satt uppe och pratade om allt möjligt. Det var riktigt skönt när jag log på hans golv och vi snackade om allting precis som det var förr.

Jag har inte sovit någonting så nu ska jag gå och lägga mig, klockan är 07:00 så det blir nog bara en timmes sömn innan jag går förbi mamma och pappa för att hämta hem min älskade Chili.

Av Sara - 4 januari 2009 14:30

Idag ar det dags att aka hem, jag vill men anda inte. Jag kommer sakna hela grejen med att ga upp pa morgonen och att frukosten star framme och bara vantar pa an. Men vi ska tillbaka inte till samma hotell men hit ska jag tillbaka.

Bussen plockade upp oss utanfor hotellet klockan 11:30 allting gick jattebra vid incheckingen men nar vi ar pa vag till varan gate ser vi att varat plan ar forsenat 1timme sa det var ju bara for oss att sla sig ner och vanta. Vi at pizza i vantans ro och forsokte fordriva tiden med lite soduko. Det funkar ju alltid. Nu ar det dags att kliva pa planet

Av Sara - 3 januari 2009 23:03

Nu ar jag sa javla trott pa maten har nere sa jag skulle kunna do. Jag vill ha riktig svensk mat. Men jag vill inte hem till Sverige egentligen for jag vet om att det ar 10 minus grader och sno hemma. *burr*


Idag har vi varit runt overallt och handlat. Forst gick vi hela strandpromenaden bort till hamnen och sedan tillbaka till restaurangen Tuscany som vi var pa i torsdags. Vi at en 3 ratters middag och sjalvklart drack vi massa alkohol. Efter det gick vi tillbaka in till stan dar jag satte igang att branna pengar. Nar klockan borjade narma sig 3-tiden sa trottnade Koffe sa vi tog en taxi tillbaka till hotellet. Dar fick Koffe sova ett par timmar medan jag solade. Nar klockan blev 17:00 sa vackte jag honom och berattade att jag ville shoppa mera sa da blev det en taxi tillbaka till stan.

Vi handlade:
En handdukstroja och my little ponny till Cajsa

pistoler till Eric och Elias

Dromfangare till Dennis

Mr Bean docka till Daniel

5 sma flaskor med whisky till pappa

 Cigg till morfar och Martin

Vin och cider till Tina

Av Sara - 2 januari 2009 22:56

Det var meningen att vi skulle aka och titta pa spaniens hogsta topp, Teide. Eftersom den ar vulkan sa tyckte jag att det skulle bli riktigt intressant. Men eftersom fritidsresor gjorde bort sig sa fick Koffe och jag inte plats. Vi blev istallet erbjudna att aka imorgon fast till Teneriffas hemligheter for halva priset. Det hade ju varit jatte intressant om det inte vore for att vi ska aka hem pa sondag och resan ar en hel dag och sen for att vi har planerat in andra saker for morgon dagen. Sa vi har bara tagit det lugnt idag och legat pa rummet/balkongen.

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards