Alla inlägg under december 2010

Av Sara - 20 december 2010 22:45

Dagens måsten hamnar på morgondagens lista :-)

Jag och Conny har umgåtts med kära mor idag! Va borta på HC (hageby centrum) och handlade lite julklappar till mina små syskon. Jag älskar min mammas lista på vad alla ska få. Hon går in en affär och tänker; Nu ska jag handla till X och kommer ut med paket till nån helt annan! Den är bra tycker jag :-)  Efter shoppingen blev det en lätt lunch innan det var dags att hämta Cajsa på skolan.

Jag hann knappt innanför dörren här hemma innan det var dags att bege sig igen. Den här gången mot  kyrkan för att gå på Cajsas avslutnings julspel, men den här gången fick Conny vara med sin pappa.

Jag hade en lista i huvudet på vad jag skulle få gjort här hemma idag men inget av det blev gjort.

Julgranen är inte uppe än, det är en vecka försenat bara där! Julklappar ska slås in och julkorten postas! Imorgon ska jag på shopping tur med min syster och kusin. Och innan det är de ju en fördel om jag får lite gjort här hemma!

 

Av Sara - 20 december 2010 09:00

Idag är det en jobbig dag för mig, det är en väldigt tung dag.

Det är nämligen 3år sen vi tog bort våran familjehund, Zack

Kan inte fatta att det redan gått 3år. Det känns som igår när mamma och pappa gav oss det tunga beskedet

Den dagen tror jag att jag hatade mina föräldrar för en kort sekund. Även om det var för hans egna skull så är man egoistisk i det läget.

Jag vet att det var rätt beslut men det får inte saknaden att försvinna.

Saknaden av honom är stor och kommer aldrig försvinna.

Av Sara - 19 december 2010 23:15

Det fanns en person som kom in i mitt liv och gjorde stort intryck.

Efter en kort tid tillsammans kändes det som om vi känt varandra i en evighet.

Vi byggde upp en vänskap som jag trodde skulle vara för evigt. Men precis som rosen i vasen dog den ganska snart.

Nu när du är borta kommer saknaden, saknaden av dig som vän.

Du som lyssnar och förstår, du som pratar och ber om råd.

Jag frågar mig själv om det va värt det

men har inget svar

   


du vet vart jag finns

Av Sara - 19 december 2010 22:00

 

Julen nalkas i advent, och vårt fjärde ljus blir tänt.

På Guds lille son vi tänker, när de fyra ljusen blänker.

Av Sara - 18 december 2010 17:30

Människan har en förmåga att använda förstoringsglas

för att se andras fel och brister istället för att

använda en spegel och upptäcka sina egna!

Av Sara - 18 december 2010 17:00

Jag hatar verkligen det ordet, perfekt! Vem f*n är perfekt? Vem bestämmer att någon är perfekt? När är man perfekt? Och slutgiltiga frågan, vem vill vara perfekt?

Jag är så j*vla trött på att höra om folk som är perfekta, som lever sin perfekta liv med sina perfekta förhållande! Snacka om tråkigt liv…

Jag är glad över att jag inte är perfekt, jag lever inget perfekt liv och mitt förhållande är långt ifrån perfekt. Men det beror ju förstås på vad som egentligen är perfekt. Vi kanske lever det perfekta livet. För vem bestämmer egentligen dom perfekta reglerna?

Ska nu börja undvika folk som är perfekta, som lever ett perfekt liv i ett perfekt förhållande! Och speciellt dom som tjatar om sina perfekta liv med sina perfekta förhållanden och familjer!

Perfekt!

Av Sara - 18 december 2010 15:00

Då har Camilla med barn varit här och fikat. Alltid lika trevligt med besök men idag var det extra trevligt eftersom hon hade alla barnen med sig. Jag älskar när det blir lite livat och det händer lite! Barnen lekte i Connys rum medan vi svepte en kopp kaffe :-)  Oftast blir man ju avskräckt när man har en familj med “många” barn på besök men idag hade det motsatt effekt på mig. Jag blev sugen på en till ;-)

Nu vankas det lite mat här hemma, tänkte göra fläskfilélåda! Älskar det :-)  Va länge sen vi åt det och eftersom jag hade fläskfilé hemma så kan man ju passa på! Jag är så glad över att jag kan göra det själv, förr fick jag alltid tjata på mamma men nu kan jag själv :-)  Visserligen är mammas godare men det duger med min också ;-)

 

Nae om man ska fortsätta så man blir klar nån gång ;-)

Av Sara - 18 december 2010 10:15

För er som har missat det så bor det en liten kille här, han är snart 11månader och vet precis vad han vill och när han vill det. Imorse runt halv 7 vaknade han och var lite ledsen. Han satte sig upp i sängen och ropade på pappa som inte var hemma. Efter mycket bök fick jag honom att somna om :-)  Nästa gång vi vaknade fick jag en smäll i ansiktet, sen hörde jag hur han började ropa på sin pappa som den här gången va hemma men han låg på soffan, eftersom vi tog upp hela sängen. Halva morgonen har jag hört honom ropa: Pappa! Hans pappa svarar och den lilla killen bara ler!

Den här lilla killen som bor här kan även göra massa hyss. Det bara lyser hyss när man tittar på honom och man vet aldrig vad han har gjort eller vad han tänker göra. Det känns som om han bara gör saker emot mig, ingenting emot sin pappa. Jag vet inte hur många gånger om dan jag säger att Chilis hundmat skål är aj aj eller att han ska låta bli DVD:n, DVD-filmerna eller kontakterna. Ibland spelar det helt klart ingen roll vad man säger för barn gör som barn vill. Det är tydligt det, men ibland funderar man på att… Slita av sig håret ;-) Jag älskar verkligen att ha barn. Ingen dag är den andra lik. Varje dag funderar jag på vad han ska hitta på härnäst. Ju äldre han blir desto värre hyss kommer det bli ;-)

 

Ibland är det lika bra att låsa in dom små liven så man får njuta av en kopp kaffe i lugn och ro ;-)

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards