Alla inlägg under december 2010

Av Sara - 12 december 2010 09:45

Idag har vi en pigg och feberfri kille här hemma :-)  Han sitter på golvet och leker så idag kommer det hända lite här hemma :-)  Det är ju tur att ingen har dött av lite frisk luft för idag måste vi åka och handla! Det börjar redan bli tomt i kylskåpet och det är de värsta jag vet! Frysen däremot är ganska full men jag tror jag kan trycka ner lite till ;-)

Jag sitter och planerar nyårsmiddagen och eftersom fläskfilén är billig så tänkte jag passa på att köpa lite mer. Jag har 3förpackningar nu (ca700g) och tänkte köpa 3till. Det blir ju ca 4,2kg och det borde ju räcka. Jag måste ringa mamma och kolla ;-)  Tur att jag har henne ibland!

Nae slita på sig lite kläder och åka innan Koffes telefon ringer igen och han måste åka :-(

 

Av Sara - 11 december 2010 20:30

Conny är sjuk, han har 39,5 i temp så här hemma har det inte hänt mycket. Koffe har dessutom jobbat så jag har suttit själv med en liten kille som inte riktigt vet vad han vill. Ena stunden sitter han på golvet och leker och andra ligger han i mitt knä och halv sover. Jag tycker det är jättejobbigt när det inte finns nånting som man kan göra. Jag har gett honom alvedon men det hjälper inte. Febern har till och med stigit under dan fast han gått på alvedon. Så inatt blir det att sova i mammas säng. *mysigt* ;-)

Koffe jobbar imorgon också, så jag är hemma med sjukling. Tur att man har lite filmer att se på och imorgon är det ju söndag så det är nog en och annan repris också ;-)

 

Av Sara - 9 december 2010 22:45

Julen närmar sig med stora steg! Conny får öppna ett litet paket varje dag, han tycker visserligen att pappret är mer intressant än själva presenten men nu börjar han leka med bilarna han fått :-)  Jag (vi) har inte bestämt än hur många paket han ska få på själva julafton än. Jag tycker på ett sätt att han inte behöver så många men samtidigt så vill jag det. Svårt val, jag måste ta en diskussion med min kära make senare ;-)

Jag längtar till den 22december för då kommer min älskade Camo hem :-)  Han flyttade till skåne för lite mer än 4år sen så vi träffas inte så ofta. Men nu kommer han hem över jul och då kommer han bl a komma hit och umgås med mig och min familj :-)

Han va visserligen här för inte så länge sen men det är jobbigt när man inte kan ses när man själv vill utan måste boka och planera hela tiden. Inga spontan besök :-(  Han har lovat att hjälpa mig med datorn och internet om inte Koffe gjort det innan ;-)  Det sätter lite press på Koffe tror jag :-P  Eller egentligen inte för han vet att han är mitt livs kärlek men Camo är min själsfrände och kommer alltid vara!

Ja, man kan faktiskt ha 2 män i sitt liv! För jag är för bra för att bara ha en! Det säger Camo ;-)

Nae om man ska försöka komma i säng innan 23:00 ikväll…

 

Av Sara - 8 december 2010 08:30

Vilken j*vla kväll/natt det blev! Efter att jag suttit klart här vid  datorn hoppade jag in i en dusch. Står där nån minut och helt plötsligt  kommer det bara kallt vatten! Gaaah! Jag trodde jag skulle dö! Fy f*n va kallt det blev! Så det blev ingen direkt dusch för mig, jag hoppade ganska snabbt ut ur duschen! Hoppas på att varmvattnet kommit tillbaka nu. Det va tydligen ett fjärrvärme rör som va trasigt!

På tal om komma tillbaka så har legobiten äntligen kommit ut! Conny svalde en legobit i lördags kväll när han va hemma hos hans farmor och farfar! (Jag och Koffe va INTE där) Dom va inte helt säkra på om dom svalt den eller inte men imorse kom den ut så visst f*n har han svalt den! Inte konstigt att han hade ont i magen igår kväll :-(  Jag frågade svärmor om dom ville ha tillbaka den men det ville dom tydligen inte! Konstigt tycker jag :-P

Nae nu ska jag göra i ordning mig och Conny, idag ska han på1-års kontroll!

 

Det står från 4år ska en 10månaders kille leka med det då?

Av Sara - 7 december 2010 22:45

När är det dags att skaffa barn nummer 2?

Kan man egentligen skaffa ett syskon för tidigt eller för sent?

Idag har Camilla och Elizia varit här på en liten lekdejt! Det va trevligt att ha en annan mamma här med sitt barn. Delvis får Conny chansen att träffa barn i sin egna ålder (och inte bara farbröder och moster) och jag kunde man passa på att fråga lite ;-)

Eftersom hon har 3 barn så har hon en helt annan erfarenhet än vad jag har. Jag har ju “bara” tagit hand om andras barn och det är ju skillnad på andras barn och sitt egna. Jag frågade henne lite snyggt (eller inte) om varför hon har så tätt mellan sina grabbar (1år) och varför hon (dom) valde att skaffa flera och om hon vill ha fler barn. Och jag måste medge att jag gillade hennes svar! Alla är vi olika och ibland är det nog tur det med!

Men nu kommer vi tillbaka till mig, jag vet inte om jag vill ha fler barn. Det kanske är bra om jag bestämmer mig för det först innan jag planerar att skaffa ett till barn. Men om jag nu vill ha fler barn, vilken siffra ska stå emellan dom? Ska det va en liten siffra eller en stor? Ska Conny vara ca 4år, sover hela nätterna slutat med napp och blöjor för att jag sedan ska börja om igen? Ska man skaffa ett till barn som kommer lagom tills Conny är 2,5 år för att sedan skaffa en liten sladdis (som alla andra) när Conny är 15?

Det viktigaste i alla dom här frågorna är ju att jag pratar med min kära make Koffe, vi är trots allt 2 i det här förhållandet och 2 om att göra barn. Det är inte mitt jobb att bestämma hur Koffes liv ska se ut om 10år så vill inte han ha fler barn så blir det inte fler barn!

 

Den här teckningen ritades hemma på Connys vägg under lekdejten idag :-)

Av Sara - 6 december 2010 07:30

Nu är den här, dagen som jag har försökt att glömma! Dagen som jag bara mår illa av att tänka på. Men snart är det dags, snart ska jag gå till tandläkaren. Som tur är har jag min mamma med mig, jag är så rädd att jag måste ha min mamma med mig. Det är så illa och jag står för det, jag gråter när jag går till tandläkaren. Det är inget att skämmas över när man har nånting som man är rädd för. Jag har ett par saker som jag är rädd för, så rädd att jag gråter och en av dom sakerna är tandläkaren. Jag tycker inte att det gör ont när dom håller på i munnen men det är nånting som skrämmer mig med tandläkaren!

På onsdag ska jag gå med Conny till tandläkaren, jag hoppas att jag klarar det. Jag vill inte ge honom min tandläkarskräck! Flörta med Koffe o se om han kan följa med.

Tack Mamma o Helen för att ni hjälper mig igenom den här dagen!

 

Av Sara - 5 december 2010 20:30

 

Måste bara berätta för alla att jag har världens bästa kusin!

Den sista tiden har hon alltid funnits där för att stötta och hjälpa mig när jag behöver det.

Hon skjutsar runt på mig när jag behöver handla (och Koffe inte orkar/vill), hon backar upp med barnvakt eller bara finns där när jag behöver prata med nån!

Imorgon är hon igång och hjälper mig igen:

Hon har ordnat så hon kan passa Conny medan jag är hos tandläkaren!

Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne!

Hon är underbar!

Tack Helen!

Av Sara - 5 december 2010 19:30

 

Mörkret tätnar i advent och vårt andra ljus blir tänt.

Gud bevare dem som gråter. Låt dem le och leka åter.

Då va den här helgen också snart slut och maken måste återgå till jobbet. Han tjuvstartade redan idag men egentligen är jag inte förvånad! Han och hans jobb är oskiljaktiga!

Igår va i Stockholm pch tittade på Ante och Eriks svartbältes gradering i JuJutsu, dom klarade det :-)  Blev riktigt stolt när Ante fick sitt svarta bälte. Det såg mörkt ut under en period men han återhämtade sig och klarade biffen galant :-)

Imorgon ska vi till tandläkaren igen :-(  Inget jag ser fram emot men vad gör man? Jag vet att det är lagning på gång och jag tänker bestämma själv vilken tand det blir (jag har ont i en av dom)

Insåg precis att jag måste köpa julkort! Hade tänkte skicka en bild på Conny och Chili men det verkar aldrig bli av :-(  Tiden bara springer iväg, snart är det jul och jag har massa klappar kvar att köpa!

Nae Conny sitter i badet och Koffe vill röka… Äckligt!

 

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards