Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Sara - 3 januari 2011 22:15

Varför är den 3:dje dagen värst? Det är nog alltid så vad det än gäller! Dag 3 suger rent ut sagt! Idag har Conny varit på uruselt humör och mer eller mindre misshandlat mig för att få det där j*vla bröstet! Men skam den som ger sig, här blev det inget bröst! Så han ammade vid halv 1 inatt och nu fick han en slurk innan han gick och la sig runt 20:00! Känner mig riktigt duktig!

Underbara Emma femma va förbi på en kopp kaffe *ler* Älskar när hon kommer förbi för då blir det extremt mycket skvaller plus annat roligt! Vi snackar ju inte bara roligheter utan ibland blir det lite ledsamheter och lite allvarligare saker! Men det är skönt att ha en sån person som man bara kan sätta sig ner och bara vara med! Finns inte många såna kvar!

  Min älskade lillasyster Cajsa var också förbi en sväng. Jag pratade med henne i telefon förut och då lät det så här: Sara, jag tänkte komma hem till dig och hjälpa dig med Conny ifall han är så där grinig igen.

Underbara lilla syster ställde upp förra veckan när Conny var grinig efter sprutan och kom hit för att avlasta mig. Hon är bara 7år (8 den 25) men världens bästa lekmoster när Conny är på dåligt humör! Han blev helt galen när hon klev innanför dörren och bara skrek av lycka! Han va inte beredd på att hon skulle komma idag också!

Cajsa, Conny & Therese på julafton

Nae nu ska jag påpeka för maken att klockan är 22:07 och att det var för 20minuter sen han hade bestämt att vi skulle stänga av datorerna för att göra hushålls sysslor för att sedan komma i säng tidigt! Attans vilket skit du älskling! Men idag var det inte mitt fel *ler*

Av Sara - 3 januari 2011 09:00

Just nu känns det som om Conny försöker amma ifatt under natten. Inatt kom han redan halv 1! Inget kul, men vad gör man? Jag försökte få honom att somna om utan bröstet men självklart så spottade han ut nappen innan vi nådde sängen så den hamnade nånstans under sängen, mitt inatten i ett kolsvart rum utan någon lampa! Jippi! Världens rama tjut kom ifrån lilla Conny så stackars Koffe vaknade och fattade ingenting! Han letade som en idiot efter nappen i sängen! Han förstod nog inte riktigt vad jag sa där mitt i natt yran! *ler*

Jag förstår inte hur en liten napp kan göra sån stor betydelse. Vilket som så slutade det med att bröstet åkte fram och inte f*n räckte det med en liten slurk som det gör annars. Nae nu skulle det tuttas för kung och fosterland! *blä* Han vet ju att jag inte orkar bråka med honom mitt i natten så jag tror det är därför han gört!

  Men sen dess har han inte ammat! Nu sitter han och äter frukost medan jag avnjuter livets dryck! Vad vore en morgon utan en kopp kaffe?

Idag ska jag försöka hinna klart i Connys rum, jag tror det kommer bli bra där inne men nu funderar jag på om jag inte skulle köpt en till blå hylla. Jag hade velat ha en lägre variant av den blåa hyllan men självklart så fanns det inga blå låga hyllor! J*vla idiot ikea! Små saker som dom inte har retar gallfeber på mig! Sist vi var där köpte vi en svart Billy bokhylla till oss och ville då ha extra hyllor till (det ingår bara 5st) men det finns inte i svart! Alla andra färger finns men inte svart! Vad är det för j*vla idiot grej då? Vi säljer bokhyllor i alla möjliga färger men vi säljer inte reservdelar i alla färger! Tycker att mister VD för ikea kan läsa det här och göra som jag vill nu! Då blir alla glada *ler*

Nae nu är kaffet slut måste fylla på…

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards