Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Sara - 21 januari 2011 10:00

Glömde ju berätta om det viktigaste av allt igår!

Mitt i allt gap, bök och skrik igår så tog Conny sina första 2½steg själv!

Var så kul att se hans min när han klarade av det helt själv! Man såg verkligen chocken:

Va? Håller ingen i mig? Och jag tog mig fram! Då kom ett STORT leende fram på Connys läppar!

Han har ju inte visat något intresse av att gå sen han lärde sig krypa men nu ställer han sig upp hela tiden och försöker!

Mammas pojke börjar blir stor nu!

Av Sara - 21 januari 2011 09:30

 

Hur kan en dag som började så underbart sluta i totalt kaos?

En dag som jag trodde skulle bli helt underbar gick käpp rätt åt fanders!

Morgonen började underbart med en glad liten son som var på utmärkt humör precis som sin mamma :-) Conny hade sovit hela natten i sin säng och jag hade sovit som en bebis, helt utvilad och pigg som en lärka! Efter frukosten passade jag på att bada mitt skitiga lilla troll, vi hade ett besök hos mormor på schemat och då måste man lukta gott! Efter badet blev det massa bus och stoj inne på rummet, jag gick för att hämta dagens tidning och en kopp kaffe men när jag kom tillbaka satte Conny igång att gall skrika! Jag tittade om han ev slagit sig men det fanns inga tecken på det! Han fortsatte att gråta under en längre period och eftersom han började gnida sig i ögonen trodde jag att han va trött. Jag försökte söva honom utan någon lycka, efter nån timme kom mamma förbi för att avlasta mig men. Vi provade metoden: Först hos mormor och sen till mamma men inte ens den fungerade, så vi provade med lite flytande alvedon!

 

Det komiska nu är att Conny bara behövde känna smaken på alvedonen så slutar han gråta! Han kröp över till mormor och allting var lugnt! Fram tills mormor gick hem igen, för då började han igen! Men då gav jag ordagrant upp! Han fick sitta på golvet och gråta för nu var jag hungrig, så jag satte mig bredvid honom på golvet och åt mat! Jag frågade om han ville ha och självklart ville han också smaka. Så jag satte honom i hans stol och gav honom mat. PÅPEKAR att till frukost åt han två tallrikar med flingor och yoghurt så han va INTE hungrig!

Efter maten var allting lugnt igen, vi satt på golvet och lekte. Men sen helt plötsligt från ingenstans var det igång igen! Ringde till min älskade mor (mamma kan och vet ALLTING) som tyckte att jag skulle komma upp dit frö att hämta min hund så Conny kom ut på en promenad. Sagt och gjort Conny va på underbart humör hela vägen hem till mamma! Conny va på jättebra humör tills vi var 3minuter hemifrån! Då var det dags igen! Gallskrik och tjut så det lät ungefär som jag misshandlade honom! Jag fick in honom i lägenheten med lite konstiga blickar ifrån grannarna, av med kläderna och bytte blöjan. Slängde mig på soffan och väntade in honom. Nån gång måste han ju somna! (Han hade sovit totalt 10minuter på hela dan) Och tillslut somnade han där i mina armar! Så j*vla skönt på ren svenska! Han sov fram tills Koffe kom hem från jobbet och sen var det full rulle igen!

 

Jag önskade att jag kunde säga att han lugnade ner sig när Koffe hade kommit hem men det gjorde han inte! Vi åkte och käkade och hjälpte Sabina och 90% av tiden bråkade och grinade han. Trodde att han skulle lugna ner sig när vi kom hem men icke sa Nicke! Det slutade med att han fick sova i våran säng, bara för att få honom att somna. Men han har istället gråtit i sömnen så han har sovit på min mage 90% av natten, så jag har lite ont i min rygg idag! Men vad gör man inte för sina barn?

Den här dagen började ungefär som gårdagen slutade, massa tjut och gap! Men nu verkar han ha lugnat ner sig, han sitter så snällt och leker för sig själv. Jag ska hälla upp en kopp kaffe och göra honom sällskap :-)

 

Jag försökte lägga in ett youtube klipp på Conny när han äter själv men det går inte!

Nån som vet hur man gör? Får annars fråga Sawiik om hjälp. Frågar henne om allt ;-)

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards