Alla inlägg den 12 januari 2011

Av Sara - 12 januari 2011 22:30

Nu har det gått lite mer än 48 timmar sen sista jag ammade. Jag tror det är mer jobbigt för mig än vad det är för Conny. Jag saknar den stunden vi hade tillsammans. Men nu tycker Koffe att han inte behöver det längre och jag antar att han har rätt. Men samtidigt är det så svårt! Det är min lilla bebis ju! Det är inte lätt när det är svårt! Men det slutar ju i nått bra iallafall. Dessvärre kommer det lite nackdelar med att sluta amma men det är det slut med nu. Hoppas jag! Nästa projekt är lite pott träning, så fort han blivit året iallafall!

Idag är det 1år sen jag hade beräknad förlossning, jag va jättesur att han inte “ploppade” ut för jag var SÅ trött på att vara gravid! Men jag fick vänta ytterligare 16dagar!

Nu väntar tvätten på mig så det är lika bra att man stänger av den här beroende framkallande burken! Imorgon kommer Emma och ska klippa mig och försöka sig på lille Conny! Må

Av Sara - 12 januari 2011 11:45

Nu har han äntligen lugnat ner sig och somnat. Jag förstår mig inte riktigt på honom, han vaknade ju för 2½ timme sen men ändå så sover han nu. Visserligen är det skönt också för nu hinner jag med lite mina “måsten” som jag har inför dagen. Jag försöker hinna med att plocka ner allt julpynt och sätta upp nya gardiner. Sen måste jag komma på vad vi ska äta till lunch, har jag tur kanske jag hinner göra dagens middag innan han vaknar!

Men först en välförtjänt snabb dusch eftersom han sover i min säng. Ingen favorit men idag fanns det ingen annan utväg!

Av Sara - 12 januari 2011 10:45

  Nu har Conny mer eller mindre skrikit konstant sen frukosten och jag vet inte vad som är fel! Jag har kollat/bytt blöjan, han har både napp och snuttefilt. Han ska upp i knät han ska ner i från knät jag ska bära omkring på honom jag ska inte bära på honom. Frågan är om han har ont någonstans. Men hur vet jag det när han inte säger något? Han tar sig inte direkt på något ställe!.

Nae nu ska jag försöka mig på att bära omkring på honom igen. Snart får hans pappa komma hem för jag vet inte vad jag ska göra!

Någon som har några förslag?

Av Sara - 12 januari 2011 10:15

09:28 va klockan i morse när jag vaknade. Eller i morse kan man ju inte säga att det va, men så mycket var klockan när jag och Conny lämnade sängen. F*n kom det automatiskt ur min mun, jag ville ju inte sova så här länge! Nu har det ju varit så flera dagar i rad! Visserligen är det skönt att Conny sover men det skulle vara skönt om en annan kom upp runt 8-tiden så man hinner med lite under dagen.

Snacka om att barnet jag har fött har ett temperament dom inte är av denna värld! Ena sekunden satt han så snällt och åt på sin smörgås och nästa sekund fick han ett utbrott och kastade smörgåsen åt alla håll och kanter! Sen härjade han som f*n och så fort jag sa något åt honom skrek han: Nej, nej, nej! Inget roligt morgonhumör kan jag påstå! Stackars Koffe som har fått stå ut med mitt humör i så många år!

Nae nu ska jag se till att få i mig min dagliga dos av Kaffe så jag blir människa igen! I eftermiddag ska vi hem till Koffes farmor och hälsa på! Ska bli kul och se vad Conny tycker om första mötet…  

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards