Alla inlägg den 4 januari 2011

Av Sara - 4 januari 2011 21:15

Jaha, då satt man ensam ikväll. Nu var det visserligen ett tag sen jag satt själv så här på kvällen men det är ändå så j*vla segt! Som tur är har jag mina mammor att prata med *ler* Idag är det Erica som är mitt offer, älskar att prata/chatta med henne. Hon är också en av dom få vännerna man har som man verkligen kan prata med om allting!

Dagen har varit underbar, först var min älskade Camo här! Helt underbart att bara få ha honom nära. Även om det bara är för ett par timmar! Mamma och Cajsa bus passade på att ta en snabb fika så dom också fick träffa Camo! Alex passade också på att titta förbi men det var för att träffa mig *ler* Han har jobbat så mycket på sistone så vi hinner aldrig träffas längre men idag hade han tid! Lagom till Camo skulle gå så jag slapp vara otrevlig mot nån av dom *ler*



Nae nu kom min kära kusin Helen förbi, hon ska passa Conny medan jag springer ut med lilla Chili!

God Natt

Av Sara - 4 januari 2011 10:45

Natten har varit bra jämfört med dom andra! Han tog bara en snabb slurk sen vände han på sig och somnade om *ler* Nu på morgonen har han inte sagt ett ord om tutte. Han börjar bli lite grinig nu men det är dags att sova. Det är nu som det oftast är värst, han slår på mig och bara gråter. En riktigt jobbig period för mig som mamma. Är Koffe hemma får jag iallafall lite avlastning men att vara själv är pest!

  Idag har jag tänkt att försöka plocka ner det mesta av jul sakerna, vill få lite ordning på torpet! Det är mycket jag vill just nu men tiden är knappt. Det kan ju delvis bero på att jag tillbringar väldigt mycket tid framför datorn men det är ju faktiskt lite roligare att sitta här än att göra massa andra tråkigheter!

Dessutom kommer min älskade Camo hit idag och då har jag verkligen inte tid att göra massa annat! Då vill jag ju umgås med honom! Nae, jag kan ju faktiskt plocka ner sakerna samtidigt som jag snackar skit med honom. Det brukar gå fortare om man har någon att prata med. Förr om åren hade jag en kompis som alltid kom hem till mig när jag skulle städa. Då satt hon i min säng medan jag plockade i ordning. Gick 1000gånger fortare och var ungefär lika mycket roligare

Opsi nu ringer det på dörren, Camo är här så jag ska slita mig från datorn. Skriver mer senar

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards