Alla inlägg den 5 januari 2011

Av Sara - 5 januari 2011 22:30

     Koffe bönade och bad mig om att vi ska åka och handla imorgon! Inte kan jag neka honom det nöjet så självklart ska vi åka på shoppingtur imorgon! *ler*

Tror det inte finns någonting som han hatar lika mycket som att åka och handla! Men eftersom det är han som har körkortet så måste han följa med *ler* Ibland kan jag gå extra långsamt bara för att jävlas med honom. Det är min plikt som hans fru att reta honom lite då och då! Nae, rent ärligt så brukar jag försöka åka och handla med min kära mor eller kusin för att både han och Conny ska slippa gå i affären. Men jag måste erkänna att det är j*vligt kul att se honom knuffa på kundvagnen och sucka sig igenom hela affären *ler*

Jag tror jag bara känner en karl som tycker om att åka och handla och det är min svärfar. Egentligen tror jag inte att han tycker om att åka och handla men grejen är den att det blir så j*vla dyrt när svärmor åker själv så han vågar inte riskera det *haha*

Eftersom dagens sysslor är klara tänkte jag avnjuta en påse ostbågar och en bra film! Tror det blir en Harry Potter film, jag kommer inte ihåg dom 2senaste så det kan ju vara lite kul att vara uppdaterad ifall vi nån gång ser den senaste. Koffe påpekar i skrivandets stund att det inte spelar nån roll om jag ser filmerna nu eller inte för jag kommer ändå inte komma ihåg någonting imorgon.

Inte snällt av honom att berätta det här kanske eller så är det bara dumt av mig att skriva det han säger

Av Sara - 5 januari 2011 19:15

     Finns hon? Vem är hon? Och vart f*n har hon fått sina superkrafter ifrån? Jag vill iallafall inte vara nån perfekt j*vla hemmafru som får göra allting medan karln sitter i soffan och pillar navelludd! Man är faktiskt två om att ordna alla måsten i hemmet och då ska man dessutom vara två på att ordna dom! Jag kan inte påstå att jag tycker det är kul att diska sjuttioelva gånger om dan eller byta en stinkande bajsblöja eller allt annat skit som måste göras i ett hem. Men ändå gör jag det för jag MÅSTE! Det finns ingen annan som tar hand om det åt mig! Visst, saker och ting skulle kanske gå lite fortare om jag inte satt vid datorn så mycket *ler*men samtidigt som jag sitter här leker jag med mitt barn. Och han måste ju också sysselsättas!

Just nu är det meningen att min make ska sysselsätta våran gemensamma son (vi har bara ett barn = Conny) och det ser ut så att Koffe är helt inne i tv:n och märker ingenting medan Conny packar upp alla julsaker som jag har packat ner under dagens gång! JIPPI!  Vad glad jag bli på min make och min son!

Nae nu ska jag ta tag i det här hushållet så jag kommer i säng nån gång under det här dygnet! Kvällens lista är lång: plocka in disken, diska, hänga tvätt, vika tvätt, packa ner julsakerna (igen), städa av köket (efter sonen), gå ut med sopporna, bada sonen, plocka upp alla leksaker som sonen haft ut över hela lägenheten.

Listan är egentligen inte jätte lång men om man vill bli klar innan 20:00 kanske det är dags att man sätter igång!

Tycker inläggen blir lite roligare med lite bilder i. Eller vad tycker du?

Av Sara - 5 januari 2011 10:00

JA! Nu har det snart gått en vecka och nu börjar det likna nånting! Han tjatar inte lika mycket om tutten och på morgonen vill han inte ens ha det *ler* Eller, han säger ingenting och alltså får han ingenting. Jag skulle nog inte ge honom nånting ens om han bad om det men jag blir så stolt över mig själv! Att det går så bra! Det trodde jag inte! Nätterna är fortfarande ett problem! Inatt låg han vid bröstet en hel timme! Fy f*n va trött jag var till slut! När Koffes klockan ringde och jag insåg att jag fortfarande låg och amma sa jag åt Conny (ordagrant): Nae, nu får du f*n sluta tutta och sova istället! Sagt och gjort, han släppte bröstet vände på sig och sov fram till 8:00! YES! Mammas duktiga kille!

 
Bilden är tagen den 25april 2010


Nae dags att lägga min lille kille som är jätte arg! Han härjar för fullt på mig!

Av Sara - 5 januari 2011 00:45

  Shiit! Ena stunden var klockan lite innan 22:00 och jag satt här i min egna lilla värld och glodde runt lite och nu helt plötsligt är klockan 00:41! Inte bra inte bra! Jag ska orka ta mig ur sängen imorgon när sonen vill gå upp! Känner mig som en dålig mamma när jag sitter här i stället för att ligga i min säng och sova så sött! Håller tummarna på att Conny iallafall sover till 8:00 och att Koffe kommer upp ordentligt så jag slipper bli störd av hans j*vla klocka! Får ser imorgon hur det här slutar eller egentligen är det ju så att vi får se senare idag hur jag mår!

STOR RISK(!) för migrän! Eeeh Ja!

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards