Alla inlägg den 17 januari 2011

Av Sara - 17 januari 2011 14:45

 

Då va mötet med djävulen avklarat eller som ni kallar honom tandläkaren. Nu är ALLA mina hål lagade så nu har jag bara en visdoms tand kvar att dra ut! Är stolt över mig själv idag, jag grät ingenting när jag var hos djävulen. Han är en jätte snäll gubbe med hur snälla ögon som helst men samtidigt är han ju en sadist som gillar att plåga människor! Men han är bra! Han är rak på sak och säger åt mig vad han vill göra och sen har jag ingenting mer att säga om saken. Och den stilen funkar utmärkt på mig. Så länge jag har mamma med mig iallafall! Skulle aldrig klara det här utan henne! Mamma sa att jag var JÄTTE duktig idag(!) (jag blir som ett litet barn när tandläkaren kommer på tal) så jag fick ett par nya skor!

 

Hon tyckte tydligen att mina skor va lite väl trasiga vid det här laget! Jag förstår inte vad hon pratar om!

När jag kom hem ifrån djävulen och hans assistent möttes jag av två små latmaskar på soffan hemma. Conny hade lyckats söva sin faster, eller som hon sa: Vi råkade somna! Ja eller hur! Jag vet hur det där fungerar! Man lägger sig med Conny på soffan efter ett tag gosar han in sig och till slut hör man hur hans andetag kommer allt lugnare och lugnare så slutar det med att man själv också sover.

  Dom ligger på soffan nu också och sover. Men den här gången la jag honom på henne för att jag ville sitta här ett tag innan maken kommer hem! Ska göra dom sällskap nu tänkte jag men utan att sova! *haha*


Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards