Alla inlägg under januari 2011

Av Sara - 21 januari 2011 09:30

 

Hur kan en dag som började så underbart sluta i totalt kaos?

En dag som jag trodde skulle bli helt underbar gick käpp rätt åt fanders!

Morgonen började underbart med en glad liten son som var på utmärkt humör precis som sin mamma :-) Conny hade sovit hela natten i sin säng och jag hade sovit som en bebis, helt utvilad och pigg som en lärka! Efter frukosten passade jag på att bada mitt skitiga lilla troll, vi hade ett besök hos mormor på schemat och då måste man lukta gott! Efter badet blev det massa bus och stoj inne på rummet, jag gick för att hämta dagens tidning och en kopp kaffe men när jag kom tillbaka satte Conny igång att gall skrika! Jag tittade om han ev slagit sig men det fanns inga tecken på det! Han fortsatte att gråta under en längre period och eftersom han började gnida sig i ögonen trodde jag att han va trött. Jag försökte söva honom utan någon lycka, efter nån timme kom mamma förbi för att avlasta mig men. Vi provade metoden: Först hos mormor och sen till mamma men inte ens den fungerade, så vi provade med lite flytande alvedon!

 

Det komiska nu är att Conny bara behövde känna smaken på alvedonen så slutar han gråta! Han kröp över till mormor och allting var lugnt! Fram tills mormor gick hem igen, för då började han igen! Men då gav jag ordagrant upp! Han fick sitta på golvet och gråta för nu var jag hungrig, så jag satte mig bredvid honom på golvet och åt mat! Jag frågade om han ville ha och självklart ville han också smaka. Så jag satte honom i hans stol och gav honom mat. PÅPEKAR att till frukost åt han två tallrikar med flingor och yoghurt så han va INTE hungrig!

Efter maten var allting lugnt igen, vi satt på golvet och lekte. Men sen helt plötsligt från ingenstans var det igång igen! Ringde till min älskade mor (mamma kan och vet ALLTING) som tyckte att jag skulle komma upp dit frö att hämta min hund så Conny kom ut på en promenad. Sagt och gjort Conny va på underbart humör hela vägen hem till mamma! Conny va på jättebra humör tills vi var 3minuter hemifrån! Då var det dags igen! Gallskrik och tjut så det lät ungefär som jag misshandlade honom! Jag fick in honom i lägenheten med lite konstiga blickar ifrån grannarna, av med kläderna och bytte blöjan. Slängde mig på soffan och väntade in honom. Nån gång måste han ju somna! (Han hade sovit totalt 10minuter på hela dan) Och tillslut somnade han där i mina armar! Så j*vla skönt på ren svenska! Han sov fram tills Koffe kom hem från jobbet och sen var det full rulle igen!

 

Jag önskade att jag kunde säga att han lugnade ner sig när Koffe hade kommit hem men det gjorde han inte! Vi åkte och käkade och hjälpte Sabina och 90% av tiden bråkade och grinade han. Trodde att han skulle lugna ner sig när vi kom hem men icke sa Nicke! Det slutade med att han fick sova i våran säng, bara för att få honom att somna. Men han har istället gråtit i sömnen så han har sovit på min mage 90% av natten, så jag har lite ont i min rygg idag! Men vad gör man inte för sina barn?

Den här dagen började ungefär som gårdagen slutade, massa tjut och gap! Men nu verkar han ha lugnat ner sig, han sitter så snällt och leker för sig själv. Jag ska hälla upp en kopp kaffe och göra honom sällskap :-)

 

Jag försökte lägga in ett youtube klipp på Conny när han äter själv men det går inte!

Nån som vet hur man gör? Får annars fråga Sawiik om hjälp. Frågar henne om allt ;-)

Av Sara - 20 januari 2011 09:00

Idag vaknade jag på underbart humör! Älskar hela världen idag ;-) Conny vaknade klockan 6:30 och kom in till mig (jag hämtade honom) så låg vi och myste i min säng! Han älskar det, speciellt om man säger: Det är så mys! Det ler hela han och krymper ännu närmare!

Just nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och spelar C.S.I på facebook :-( Någon som har provat det? Gör inte det för man blir beroende! Medan jag sitter här som en nörd passar Conny på att äta frukost! Det går mycket lättare nu när han får äta själv, visserligen blir både han och 90% av rummet hur kladdigt och skitigt som helst men jag vatten och tvål! Och sonen älskar ju att bada så saker och ting kan ju inte bli mycket bättre idag!

Nae nu ska jag nörda lite till och sen ta hand om min skitiga son! Ha en bra dag!

Av Sara - 19 januari 2011 22:45

Nu är jag på bättre humör än vad jag var på imorse när jag gick upp! J*vla make att reta gall feber på mig när han inte ens är hemma och kan ta ansvar för sina handlingar! Nae, men tyvärr så är ju inte morgon humöret alltid på topp och tyvärr så får min kära make ta en och annan smäll för mycket! Ingenting jag någonsin kommer erkänna för honom och eftersom han inte läser min blogg kommer han aldrig få reda på det! Visst är jag smart ;-)

Snart dags att krypa till sängs och imorgon väntar ingen stor disk utan 3 kaffe koppar :-) Sånt gillar jag MYCKET, funderar på om jag ska ta dom redan nu så jag slipper imorgon. Men som sagt funderar bara! Imorgon kommer hantverkaren/sugbils köraren ;-) och ska fixa avloppet. Han skulle komma idag men ja satt tydligen inne och väntade på honom i onödan för han hade viktigare/mer akuta saker att göra! Kunde ju varit lite trevligt om han ringt och sagt det lite tidigare än 15:45!

Imorgon ska jag försöka få tag på dagmamman som bor ett par gator bort… Skulle va skönt med en dagmamma så man kan börja små jobba :-)

Av Sara - 19 januari 2011 12:15

 

Nu är jag äntligen ifatt med förmiddagens bestyr! Disken har diskats, frukosten blev till lunch istället, dagens middag bli baconsås, disken i diskmaskinen har plockats ur. Kaffet har dock inte kommit i min lilla kropp ännu men jag jobbar på det! Conny sitter och äter lunch nu så jag ska passa på att bädda sängarna. Sen har jag ett bord som ska skurats, tvätt som ska tvättas och hängas, en ny disk som ska diskas och massa små saker som ska plockas! PLUS att huvudvärken knackar försiktigt på! När maken kommer hem ska jag sova! Nu sitter sonen och svär :-( F*n kommer ur hans lilla mun! Inte bra inte bra, bäst jag går dit och kollar läget! Hej så länge!

Av Sara - 19 januari 2011 10:15

  

Conny var lite extra mysig i morse så vi kom inte ur sängen innan 9. Och anledningen till att vi gick upp då var för att jag kände hur varm Conny och va. Jag serverade honom lite frukost och passade på att ta det där berget med disk som maken hade lämnat åt mig. Blir galen på att honom! Och till försvar kom: Jag tänkte ta det idag! Ja men det behövs ju ta nu inte i eftermiddag! IDIOT! på ren svenska!

Efter frukosten och halva disken började Conny bli mera grinig så jag tog tempen på honom; 39,2! Inte konstigt att han är så ledsen idag! Vet inte hur jag ska orka med den här dagen ännu men förhoppningsvis hittar jag någon lösning. Klockan är nu 10:12 och jag har fortfarande inte: druckit kaffe, diskat klart, bäddat sängarna, plockat fram dagens mat, ätit frukost! JIPPI! Vilken lyckad dag det här kommer bli!

Av Sara - 18 januari 2011 21:15

Jag är extremt sugen på MC Donalds men han ställer inte upp! Vad är det för maken jag skaffat? Som inte åker till MC Donalds klockan 21:00 en tisdag kväll när hans fru är sugen på mat! Dålig stil tycker jag!

  

Den där listan jag hade tänkt beta av under dagen hamnade någonstans i glömskans värld! Har haft fullt upp med allting annat, som att sova lunch med sonen min :-) Det finns inget mysigare än att ha en barn på bröstkorgen och sova ett par timmar ihop! Vaknade av att dörr klockan ringde, kusin Helen tittade förbi på en kopp kaffe. Jag skyller på henne att jag inte hann med någonting annat. Eller jo, jag satte upp nya gardiner i köket!

Nae nu ska jag krypa till sängs och tjura för att jag inte får MC Donalds! Imorgon väntar disken som jag vet att Koffe inte kommer ta idag! Han har lärt sig att fylla diskmaskinen med skitig disk men han kan inte plocka ur den rena disken!

God Natt mina vänner!

Av Sara - 18 januari 2011 10:45

 

Nu som först har jag fått i mig min första kopp kaffe! Snacka om att morgonen har gått i 120! Hade planerat dagen jätte fint men det tyckte inte Conny så han passade på att ge mamma till mer saker att göra! Det är ju dags att Conny börjar äta mat mer och mer själv så idag fick han flingor och yoghurt till frukost! En favorit helt klart men med MASSA kladd överallt! Medan han åt sin frukost passade jag på att diska, i allmän protest mot Koffe har jag slutat använda diskmaskinen och tar allt för hand. Det går helt klart fortare och man tänker efter innan man tar ner ett nytt glas ;-)

Under tiden Conny äter sin andra portion flingor (han va hungrig idag) hör jag hur han tar i. F*N! Jämt när jag är ensam med honom ska han sätta igång och bajsa! Finns ju inte mycket man kan göra i det här läget! Jag frågar om han är klar så jag kan byta och även kasta honom i ett bad då han har yoghurt och flingor över hela kroppen! När jag sätter honom i vattnet och börjar tvätta av honom sätter han igång IGEN! Jag har aldrig varit med om ett barn som kan bajsa som han gör! Jag sliter upp honom ur badet och lägger honom på skötbordet så han inte badar i det! MEN det är “stopp” den sitter fast och jag ser hur han börjar bli irriterad.

 

  Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i det här läget! Det händer ganska ofta nu på sistone att han bajsar men att det fastnar mitt i allt! Någon som har något förslag på vad man kan göra? Man ser ju hur ont det egentligen gör på honom! Efter ett tag så släpper det! Och då ordagrant sprutar det överallt! Det fanns inget stopp, så jag fick först ta hand om det lilla barnet som kämpat för kung och fosterland för att sedan torka skit över hela tvättstugan! In med en maskin tvätt och sedan hoppa in i en dusch för att få bort det som kom på mig!

Har precis kommit ut ur duschen, fått på mig kläder så ringer det på dörren! Då kommer hantverkaren och ska fixa avloppet i köket! Medan han arbetade bjöd jag på en kopp kaffe och passade på att själv njuta av en kopp. Nu ska jag få Conny att sova lunch så jag kan fortsätta med min lista som blev försenad!

Av Sara - 17 januari 2011 14:45

 

Då va mötet med djävulen avklarat eller som ni kallar honom tandläkaren. Nu är ALLA mina hål lagade så nu har jag bara en visdoms tand kvar att dra ut! Är stolt över mig själv idag, jag grät ingenting när jag var hos djävulen. Han är en jätte snäll gubbe med hur snälla ögon som helst men samtidigt är han ju en sadist som gillar att plåga människor! Men han är bra! Han är rak på sak och säger åt mig vad han vill göra och sen har jag ingenting mer att säga om saken. Och den stilen funkar utmärkt på mig. Så länge jag har mamma med mig iallafall! Skulle aldrig klara det här utan henne! Mamma sa att jag var JÄTTE duktig idag(!) (jag blir som ett litet barn när tandläkaren kommer på tal) så jag fick ett par nya skor!

 

Hon tyckte tydligen att mina skor va lite väl trasiga vid det här laget! Jag förstår inte vad hon pratar om!

När jag kom hem ifrån djävulen och hans assistent möttes jag av två små latmaskar på soffan hemma. Conny hade lyckats söva sin faster, eller som hon sa: Vi råkade somna! Ja eller hur! Jag vet hur det där fungerar! Man lägger sig med Conny på soffan efter ett tag gosar han in sig och till slut hör man hur hans andetag kommer allt lugnare och lugnare så slutar det med att man själv också sover.

  Dom ligger på soffan nu också och sover. Men den här gången la jag honom på henne för att jag ville sitta här ett tag innan maken kommer hem! Ska göra dom sällskap nu tänkte jag men utan att sova! *haha*


Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards