Alla inlägg under januari 2011

Av Sara - 12 januari 2011 10:45

  Nu har Conny mer eller mindre skrikit konstant sen frukosten och jag vet inte vad som är fel! Jag har kollat/bytt blöjan, han har både napp och snuttefilt. Han ska upp i knät han ska ner i från knät jag ska bära omkring på honom jag ska inte bära på honom. Frågan är om han har ont någonstans. Men hur vet jag det när han inte säger något? Han tar sig inte direkt på något ställe!.

Nae nu ska jag försöka mig på att bära omkring på honom igen. Snart får hans pappa komma hem för jag vet inte vad jag ska göra!

Någon som har några förslag?

Av Sara - 12 januari 2011 10:15

09:28 va klockan i morse när jag vaknade. Eller i morse kan man ju inte säga att det va, men så mycket var klockan när jag och Conny lämnade sängen. F*n kom det automatiskt ur min mun, jag ville ju inte sova så här länge! Nu har det ju varit så flera dagar i rad! Visserligen är det skönt att Conny sover men det skulle vara skönt om en annan kom upp runt 8-tiden så man hinner med lite under dagen.

Snacka om att barnet jag har fött har ett temperament dom inte är av denna värld! Ena sekunden satt han så snällt och åt på sin smörgås och nästa sekund fick han ett utbrott och kastade smörgåsen åt alla håll och kanter! Sen härjade han som f*n och så fort jag sa något åt honom skrek han: Nej, nej, nej! Inget roligt morgonhumör kan jag påstå! Stackars Koffe som har fått stå ut med mitt humör i så många år!

Nae nu ska jag se till att få i mig min dagliga dos av Kaffe så jag blir människa igen! I eftermiddag ska vi hem till Koffes farmor och hälsa på! Ska bli kul och se vad Conny tycker om första mötet…  

Av Sara - 11 januari 2011 16:30

Jag tror Koffe har skaffat nån slags spärr hemma emot mb:s hemsida. Hela kvällen igår försökte jag komma in på olika personers bloggar och in på min egna för att skriva ett par rader men det strulade som f*n. Försökte även tidigare idag att komma in men även då strulade det. Men nu när jag sitter hemma hos mor & far så fungerar det utan problem! Ska nog ta mig ett litet snack med maken när han kommer hem!

Nae nu kommer pappa hem så jag ska röra mig hemåt!

Av Sara - 10 januari 2011 21:30

  Ikväll tänkte Koffe och jag passa på att mysa lite. Det var länge sen vi bara umgicks han och jag på tu man hand så ikväll blir det en påse bågar framför dumburken!

Någonting som man ofta glömmer i ett förhållande är att ta vara på varandra och sen tar man gärna varandra för givet. Jag pratar just nu om egen erfarenhet. Jag tror dom flesta förstår vad jag menar, det är så dumt.

Nånting som är ännu dummare är att jag sitter här när maken sitter i soffan och väntar! Skulle jag mysa med datorn eller hur var det!?

Lämnar en lite bild på Koffe och Conny när Conny äntligen slappnade av framför datorn och somnade. Koffe var jättelycklig eftersom han försökt få honom att göra det ett x-antal gånger.

Av Sara - 9 januari 2011 23:15

Idag är det alltså den 9januari 2011, vi har försökt sluta amma i 9 dagar nu. Eller egentligen började vi ju runt jul men eftersom han fick en liten spruta i armen så hamnade vi tillbaka på ruta 1 igen och valde att lägga: sluta amma på våran 2011-mål lista. Det går jätte bra för oss och just nu ammar jag bara på kvällen och en gång på natten. Inatt gick han även med på att ta nappflaskan med vatten istället för bröstet. Någonting som började natten mellan fredag-lördag när vi sov hemma hos mina föräldrar. Han bråkade inte för fem öre utan tog nappflaskan direkt och la sig sedan till rätta innan han somnade in så sött. Jag trodde att det skulle vara jobbigare än vad det är. Antagligen är han mer redo nu än vad han var innan nyår. Och så fort jagär redo så ska vi sluta med amningen på kvällen också!

Vi har även börjat med lite pott träning, men än så länge är det bara kul att sitta på den en liten stund. Men jag ska inte stressa honom, han är ju inte året utan nu har vi bara börjat för att han ska vänja sig vid den lilla saken. Men nu funderar jag på att köpa en annan variant som jag man sen även kan använda som stege till toaletten.

       

En ganska smart lösning, eller?

Av Sara - 6 januari 2011 16:15

  Det spelar ju ingen roll hur mycket leksaker man än köper till sitt barn när dom ändå inte leker med dom! Conny fick jättefina leksaker i julklapp av släkt och vänner men det är knappt han leker med dom. Man lägger flera hundra på leksaker när den roligaste leksaken är en träslev från IKEA. Eller hundens vattenskål! Vet inte hur många gånger om dan jag torkar upp vatten från golvet. Jag har provat att ställa undan vattenskålen också men den som lider av det är stackars Chili. DVD-filmerna är också jättekul att slänga ut över golvet. Vi provade att ställa upp filmerna högt upp men rent ärligt så tyckte vi att det bara var löjligt! Man kan inte flytta på allting hela tiden bara för att han ska retas med oss.

Just nu sitter han i vardagsrummet och leker. Han kan ju inte leka i sitt rum som hans pappa har slitit så mycket med. Nej, nej i vardagsrummet ska man vara med alla dessa j*vla leksaker! Leksakerna ligger utspridda över hela golvet tillsammans med alla våra DVD-filmer! Blir galen på detta barn snart (ni vet vad jag menar) och värre kommer det bli. JIPPI not!

    

I födelsedags present önskar sig Conny BARA kläder har jag bestämt, fast det sliter han också ut över

golvet. Han kanske inte ska få några paket… *hmm* måste jag tänka på

Nae, skämt och sider! Älskar mitt lilla barn även när han gör alla dessa hyss!

F*N! Måste springa nu är han på vattenskålen igen!

Av Sara - 6 januari 2011 11:30

  Idag fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon! Visst, det finns gånger som Koffe går upp med Conny men jag kopplar aldrig helt av då för jag vet hur mycket hyss mitt älskade barn gör och bara för att klanka ner på min make så är han SÄMST på att ha koll på Conny. Conny lyckas alltid hitta på någonting när dom är ensamma på morgonen. Visst han gör hyss med mig också men jag hinner oftast stoppa honom men jag vet inte vad som händer när Conny och Koffe är ensamma. Ibland funderar jag på om det är så att Connt binder fast Koffe så han inte har någon chans. Förstå vilken syn! Komma in där i vardagsrummet och se Koffe fast bunden i soffan medan Conny river ut varenda DVD-film på golvet medan DVD-spelaren står och tjuter efter en film! Skulle vara ganska kul att se samtidigt som jag skulle bli livrädd. Conny påminner mig lite om Stewie i Family Guy. Liten och söt men väldigt lömsk! Man vet inte riktigt vart man har honom ibland. Vem vet vad som pågår innanför det där gulliga lilla pannbenet? Han kanske smider världens planer om hur han ska ta över hela världen!

Nae, nu ska jag se till att min lilla hund kommer ut på en promenad! Conny och Koffe ligger och sover, märks ju att det är far och son för jag har aldrig varit med om två som kan sova så mycket som dom två!

Av Sara - 5 januari 2011 22:30

     Koffe bönade och bad mig om att vi ska åka och handla imorgon! Inte kan jag neka honom det nöjet så självklart ska vi åka på shoppingtur imorgon! *ler*

Tror det inte finns någonting som han hatar lika mycket som att åka och handla! Men eftersom det är han som har körkortet så måste han följa med *ler* Ibland kan jag gå extra långsamt bara för att jävlas med honom. Det är min plikt som hans fru att reta honom lite då och då! Nae, rent ärligt så brukar jag försöka åka och handla med min kära mor eller kusin för att både han och Conny ska slippa gå i affären. Men jag måste erkänna att det är j*vligt kul att se honom knuffa på kundvagnen och sucka sig igenom hela affären *ler*

Jag tror jag bara känner en karl som tycker om att åka och handla och det är min svärfar. Egentligen tror jag inte att han tycker om att åka och handla men grejen är den att det blir så j*vla dyrt när svärmor åker själv så han vågar inte riskera det *haha*

Eftersom dagens sysslor är klara tänkte jag avnjuta en påse ostbågar och en bra film! Tror det blir en Harry Potter film, jag kommer inte ihåg dom 2senaste så det kan ju vara lite kul att vara uppdaterad ifall vi nån gång ser den senaste. Koffe påpekar i skrivandets stund att det inte spelar nån roll om jag ser filmerna nu eller inte för jag kommer ändå inte komma ihåg någonting imorgon.

Inte snällt av honom att berätta det här kanske eller så är det bara dumt av mig att skriva det han säger

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards