Alla inlägg under februari 2009

Av Sara - 14 februari 2009 08:00

Det är lördag morgon och jag ska strax gå till jobbet. Vilken romantisk alla hjärtans dag, jag jobbar och Koffe sover (i alla fall just nu när jag skriver). Jag har inte köpt något delvis så har jag inte kommit på något som jag vet att han vill ha/behöver och den så känner jag att vi inte behöver någon alla hjärtans dag för att ge varandra presenter/blommor. Snacka om dubbel moral, jag vill hemskt gärna ha blommor med ett gulligt kort där det står att han älskar mig men jag kan inte lägga manken till för att köpa någonting till honom. Jag kanske ska göra en romantiskt kort till honom under dagens gång!?




Av Sara - 13 februari 2009 23:33

Imorgon är det alla hjärtans dag, jag har funderat i snart 2veckors tid på om jag kommer få någonting imorgon. Visserligen så spelar det ju ingen roll men ändå. Första gången jag fick rosor på alla hjärtans dag fick jag 3 stycken, vita med blåa kanter. Riktigt fina jag glömmer dom aldrig

Förra året fick jag 7 rosor av honom, 6 röda och 1 blå den ”stora” grejen där är att det var inte han som köpte dom. Det var nämligen Jossan som gick det och köpte dom för att sedan leverera dom till Koffe som gav dom till mig. Snyggt? Inte direkt men det är ju tanken som räknas och eftersom Koffe inte hade tid med det förra året så fick jag acceptera det hela. Så frågan är hur han gör i år!?

Jag har iallafall fått ett kort inför alla hjärtans dag och det fick jag idag istället för imorgon. Det var ifrån min svåger (Elias, 5år) det är jätte fint och han har gjort det helt själv till mig med glitter och allt. På sistone har han gjort ett fler tal saker till mig så man kan ju undra vad han är ute efter!?

När slutar man egentligen att göra saker till varandra!? Jag menar istället för att springa omkring och lägga ett flertal 100-lappar på saker som egentligen inte betyder någonting medan ett kortet som Elias gjorde till mig betyder massor..?

Får jag kanske en ros eller två imorgon!?

Av Sara - 13 februari 2009 23:30

Nu var det dags att avsluta omröstningen om Björn Gustafsson, frågan är vad nästan ska handla om!? Det får bli en omröstning om vad nästa omröstning ska handla om, så vad ska nästa omröstning handla om?

Tidigare omröstning var:

Vad tycker du om Björn Gustafsson?

  • Överskattad

  • Söt, underbar helt enkelt

  • Inkompetent

  • Det roliga i hasch

  • Vet inte

och slut siffrorna blev på 35personer som la ner tid och röstade:

  • 45,7% tycker han är överskattad

  • 31,4% tycker han är söt, underbar helt enkelt

  • 2,9% tycker han är inkompetent

  • 17,1% tycker han är det roliga i hasch

  • 2,9% vet inte



Av Sara - 12 februari 2009 23:16

Jag ligger i sängen, jag försöker minnas saker som jag gjorde när jag var liten men utan någon speciell lycka.

Jag vill minnas hur jag var och mådde som barn och vem jag tydde mig mest till. Visserligen kan jag fråga min föräldrar om det men det känns ändå som om jag borde komma ihåg vissa saker ändå.

Visst om jag inte minns vissa saker för att jag var så liten men det känns ändå konstigt att inte komma ihåg något. Ibland drömmer jag om saker som hände under min uppväxt men sen så visar det att det inte har hänt eller att jag bara minns det för att jag sett saker på kort och mamma eller pappa har berättat det. Varför kan man inte minnas sånt som man verkligen minns?

  • Vad hade jag för favorit mat?

  • Hade jag något speciellt gossedjur?

  • Vem satt barnvakt åt mig?

  •  Vem/Vilka lekte jag med?

  • Fick jag höra en saga/sång innan jag la mig och sov?

  • Vem tydde jag mig mest till?

  • Varför tycker jag om filmen"Den fula ankungen"?

Så många frågor, kanske dags att sätta sig och fråga ut mamma och pappa. Men först ska jag kanske ha ett frågeformulär med mig så att jag inte glömmer bort frågorna. Sen kanske man kan få svar på sina konstiga frågor.



Av Sara - 11 februari 2009 13:41

Carina Perenkrantz har ordnat med en stå-upp klubb på Skandiateatern där vi bland annat kan se:

Så det ser ut just nu så kommer det även att vara 3 extra komiker vid varje tillfälle på scenen.

Så läget är just nu så vet ingen vad den här "klubben" kommer att leda till men förhoppningsvis kan det bli något stort här i Norrköping. Jag la som förslag att Chopp Event ska arrangera bussresor till olika föreställningar runt om i Sverige. Självklart till självkostnads pris men det vore ju skönt att ha en buss som kör en till plats och även plockar upp än utanför och kör hem än

Dom har gått ut i tidningarna om det men där står det inte så mycket men om nu undrar något så är det bara att säga till

Av Sara - 10 februari 2009 14:18

Jag sitter på nätet och tittar på tapeter när jag plötsligt hittar en sort tapeter som heter fototapeter. Självklart måste jag titta lite extra där och hittar två stycken som skulle kunna passa i mitt vardagsrum. Jag har försökt hitta en tavla men utan någon respons men nu hittde jag ju 2 fototapeter som skulle kunna funka i stället för en tavla.

Så vilken tycker du? Båda skulle vara snygga i mitt vardagsrum men jag vet inte vilken så hjälp mig nu


Av Sara - 9 februari 2009 20:46

Mobilen ringde halv 9 i morse *blä* Det var självklart Frida som ringde och påminde mig om att det var dags att lämna sängen för att åka ut till stallet

Det finns inget värre än att åka ut till stallet på morgonen, visserligen så blir man pigg men ändå! Det borde vara olagligt att lämna sängen före klockan 9 på morgonen.

Som tack för att jag följde med henne till stallet skjutsade hon mig för att köpa spackel. Hon är ganska snäll så sett men självklart var jag tvungen att bjuda på kaffe innan det var dags att jobba.

På jobbet var det relativt lugnt under dagen så jag var pigg och alert när jag kom hem. Så jag satte igång att spackla  Jag trodde aldrig att jag skulle bli klar men väggen var inte så stor så den blev färdig spacklad till slut. Nu ser väggen mycket bättre ut än vad den gjorde innan så frågan är hur fin väggen blir när jag är helt klar!? Jag funderar på att köpa lite snygga tavlor och en fin bård. Men först ska Tobbe komma förbi och titta om jag har spacklat rakt och ordentligt innan jag börjar slipa. Men först ska jag packa ner hela köket så det inte blir damm överallt igen  Men det tar jag imorgon i stället.

Av Sara - 9 februari 2009 00:17

Alla är vi olika speciellt jag och Koffe. Jag ligger gärna i sängen och tittar på film innan jag somnar (under filmens pågående) medan Koffe måste ha bäck mörkt och tyst för att han ska somna. Jag älskar att ha lite musik eller film på i bakgrunden, på så sätt somnar jag lättare men tyvärr så kan inte Koffe det så jag får alltid ligga vaken och vänta på att han ska somna eller så somnar jag först och Koffe stänger av TV eller radion. Ikväll är exakt en sådan kväll. Koffe har precis somnat så jag har precis satt på Trolltyg i tomteskogen en av mina favorit filmer att somna till. Jag har sett den så många gånger nu så jag kan den utan till när jag hör rösterna. Och eftersom Koffe redan snarkar så sött är det inga problem för mig att somna in.God Natt Just det om ni inte har sett Trolltyg i tomteskogen så gör det. Den är både bra och gullig även om det är en barnfilm. Men jag har sett den sen jag var liten så därför är den godkänd barnfilm att se

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards