Direktlänk till inlägg 14 november 2008

17år och 3barns mamma

Av Sara - 14 november 2008 23:05

Den 3 november skrev jag här i min blogg om en tjej som kallar sig för Becka. Hon är 17år och har 3 döttrar Tindra, Enya och Tuva.

Som jag skrev förra gången så blev det jättestort i media nyligen om henne eftersom hon är så ung och har fått 3 barn. Det jag skrev om förra gången var att jag tyckte att det var fel att hon sa att Coffe (hennes sambo) är pappa till alla 3 barnen när det inte stämmer. Han är pappa till dom 2 minsta (Enya och Tuva) men inte biologisk pappa till Tindra.


Jag gjorde även person angrepp mot Becka, jag skrev att hon drack alkohol under sin graviditet (med Tindra) och tog med sin nyfödda dotter på fester där polisen dök upp.

Det jag har gjort är helt fel och jag har bett Becka om ursäkt. Men så kan det gå om man lyssnar på rykten för mycket. Som tur är har jag mejlat med Becka så jag har fått rät sida på det hela och tänkte skriva ut lite av det här:



Coffe (Beckas sambo) är inte Tindras biologiska pappa, han heter Krille. Men om man läser igenom hennes dagbok så har hon ju aldrig skrivit att Coffe är hennes biologiska pappa. Hon har ju skrivit att han är hennes pappa och det kan jag förstå eftersom Becka har varit tillsammans med Coffe sen hon var i fjärde månaden med Tindra. Becka säger att hon aldrig nekat Krille att träffa Tindra men däremot låtit honom stå för den biten.

Jag hörde rykten om att Becka drack alkohol under graviditeten och även gick på fester med Tindra när hon var nyfödd. Det är någonting Becka nekar till och nu när jag tänker efter så kan inte ens hon vara så korkad (jag menar inte att hon är korkad i vanliga fall). För vem vill utsätta sitt egna barn för något sånt? Ingen hoppas jag.




När man hör rykten bör man tänka på dom det handlar om innan man sprider dom vidare. Nästa gång kan ryktet handla om än själv och då står man där själv med en massa falska rykten.

Jag står fortfarande för mina åsikter och anser fortfarande att Krille har rätt att träffa hans dotter och det har jag sagt till Becka och hon förstod vad jag menade (hoppas jag).


Jag ber Becka och hennes familj om ursäkt och önskar dom all lycka

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 3 september 2017 19:19

Att va mamma till Nils kan vara en riktig utmaning ibland, det är ett kärleksfullt äventyr där ingen dag är den andra lik. Idag är en sån dag, inte lik någon annan dag! På något sätt lyckades han skära sig på glas i badrummet, min första tanke var a...

Av Sara - 31 augusti 2017 15:07

Att ha barn och familj är ett pussel där sista biten aldrig blir lagd. Allting ska pusslas ihop och när man tror att sista pusselbiten är lagd byggs pusslet på bit för bit. Hur lyckas man? Här hemma saknas alltid en eller flera bitar, man kämpar med...

Av Sara - 30 augusti 2017 09:52

En ny termin är igång och jag hittar inte barnens regnkläder! Det är samma vida varenda jävla termin! Vem är det som äter upp kläderna? Jag hade inte sagt något om det vore så att det försvann på dagis (förutom att jag blivit skogstokig) men nu är d...

Av Sara - 29 augusti 2017 23:16


Hur ska man egentligen på bästa sätt hjälpa sina barn? Med vad tänker du säkert nu men jag menar med allt! Conny är en riktig grubblare, han funderar över saker, han tänker på saker men tyvärr så frågar/pratar han inte om det. Den genen har han hel...

Av Sara - 29 augusti 2017 20:20


Dagen lider mot sitt slut, barnen ligger i sina sängar och sover förhoppningsvis snart. Imorgon börjar vardagen och verkligheten igen - semestern är slut för oss alla och även jag återgår till vardagen. Vi bestämde när vi var i London att vi skull...

Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards