Alla inlägg under november 2008

Av Sara - 15 november 2008 21:05

Usch, jag ville verkligen inte lämna sängen i morse och det var knappt att jag gjorde det. Men när jobbet kallar så är det bara att kliva upp och gå till jobbet. Jag sträckte benet på vägen till jobbet så jag var inte så intresserad av att jobba idag, men det var jag ju inte förra veckan heller.

Efter jobbet åkte jag till vårdcentralen och mötte Tobbe och Eric, Eric hade sitt första tandläkarbesök idag. Jag måste bara berätta vilket pucko det var där som stod och visade bilder för barnen. Bilderna visade en 3årings tänder om man inte sköter om dom. Jag förstår inte varför hon visade bilderna för barnen, några av barnen rädda (bilderna var inte fräscha) och vad kan en 3åring göra? Ska han/hon säga: Mamma, du missade att borsta där bak på tänderna! Nae, jag tyckte att det var dumt att visa bilderna för barnen.

Efter tandläkaren åkte vi och handla, jag har haft svårt att tugga maten idag så jag köpte lite soppa, jag måste ju få i mig något.

Vi plockade upp Koffe på vägen och åkte hem till Tina för en kopp Kaffe. Som vanligt var det full rulle där och det blev ju inte bättre när vi kom dit. Tina och Tobbe bjöd på middag, pasta med ost & bacon sås. Det var riktigt gått och lätt att få i sig eftersom man kunde äta det utan att tugga det. Det är snart dags för oss att bjuda dom på middag, hemma hos dom så klart.

Efter maten smet jag och Tina in i sovrummet med Edwin, det är skönt med småbarn för då kan man vila efter maten. Men jag vill inte ha några egna just nu iallafall.

Nu ligger jag och Koffe hemma i varsin soffa, han svullar chips och jag äter glass. I vanliga fall hade jag varit glad över att få ha glassen för mig själv men det är inget kul nu när jag knappt känner smaken på det. Man fryser ganska mycket av att bara äta glass så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad.

Av Sara - 14 november 2008 23:05

Den 3 november skrev jag här i min blogg om en tjej som kallar sig för Becka. Hon är 17år och har 3 döttrar Tindra, Enya och Tuva.

Som jag skrev förra gången så blev det jättestort i media nyligen om henne eftersom hon är så ung och har fått 3 barn. Det jag skrev om förra gången var att jag tyckte att det var fel att hon sa att Coffe (hennes sambo) är pappa till alla 3 barnen när det inte stämmer. Han är pappa till dom 2 minsta (Enya och Tuva) men inte biologisk pappa till Tindra.


Jag gjorde även person angrepp mot Becka, jag skrev att hon drack alkohol under sin graviditet (med Tindra) och tog med sin nyfödda dotter på fester där polisen dök upp.

Det jag har gjort är helt fel och jag har bett Becka om ursäkt. Men så kan det gå om man lyssnar på rykten för mycket. Som tur är har jag mejlat med Becka så jag har fått rät sida på det hela och tänkte skriva ut lite av det här:



Coffe (Beckas sambo) är inte Tindras biologiska pappa, han heter Krille. Men om man läser igenom hennes dagbok så har hon ju aldrig skrivit att Coffe är hennes biologiska pappa. Hon har ju skrivit att han är hennes pappa och det kan jag förstå eftersom Becka har varit tillsammans med Coffe sen hon var i fjärde månaden med Tindra. Becka säger att hon aldrig nekat Krille att träffa Tindra men däremot låtit honom stå för den biten.

Jag hörde rykten om att Becka drack alkohol under graviditeten och även gick på fester med Tindra när hon var nyfödd. Det är någonting Becka nekar till och nu när jag tänker efter så kan inte ens hon vara så korkad (jag menar inte att hon är korkad i vanliga fall). För vem vill utsätta sitt egna barn för något sånt? Ingen hoppas jag.




När man hör rykten bör man tänka på dom det handlar om innan man sprider dom vidare. Nästa gång kan ryktet handla om än själv och då står man där själv med en massa falska rykten.

Jag står fortfarande för mina åsikter och anser fortfarande att Krille har rätt att träffa hans dotter och det har jag sagt till Becka och hon förstod vad jag menade (hoppas jag).


Jag ber Becka och hennes familj om ursäkt och önskar dom all lycka

Av Sara - 14 november 2008 20:45

Idag har jag varit på babysim med Edwin och Tina idag prövade fortsatte vi att flyta runt på min arm och det gick jättebra. Vi tog även kort under vattnet när Edwin ”dök” det var jättehäftigt och det får mig att minnas tiderna när Cajsa gick på babysim.

Efteråt tog Tina och jag en promenad upp till Kungs gatan medan Edwin låg och sov i vagnen. Vi åt lunch på fräcka fröken, en toast smörgås som vanligt. Vi satt och små snackade ett tag innan det var dags att gå vidare. Jag hade lyckats lura med Tina till studio 316l innan hon skulle iväg på utvecklings samtal och jag till jobbet. Jag pierca mig i tunga, det gjorde inte ont och det var i stort sett roligt att göra.

Jag åkte vidare till jobbet och Tina till dagis, det var inte speciellt roligt att jobba men ibland måste man. Efter jobbet åkte jag till klubben en sväng och sen hem till Koffes mormor som fyller år idag. Koffe följde inte med utan har tydligen legat på soffan sen han kom hem idag. Men det är ju hans val om han vill gör det, han är fortfarande trött sen han jobbade förra helgen.

Nae, nu ska jag gå och köpa glass för att kyla ner tungan lite.

Av Sara - 13 november 2008 21:59

Sovmorgon, gud vad skönt det är ibland att få ligga kvar i sängen, titta ut genom fönstret och inse att man kan ligga kvar hela dagen om man vill. Idag var det en sådan dag för mig och den kunde inte komma mer lägligt. Jag är jätte trött och hängig men det beror ju på att jag går upp mycket tidigare än vad jag är van med och har dubbelt så mycket att göra.


Idag har jag försökt att ta det lite lugnt men har ändå haft fullt upp. Åkte och handlade med mamma, pappa, Cajsa och Martin. Snacka om att det blir jobbigt och handla när min pappa är med. Jag vet inte varför men på något sett så blev allting så irriterande att jag missade massa saker. Men det gör inget för det var inget speciellt viktigt ändå. Eftersom det var torsdag så blev det en lagom att promenera till sjukhuset fram och tillbaka med Martin. Han mobbade mig för att jag hade vita byxor och trampade självklart rätt ner i en pöl med lera, så mina vita byxor blev smutsiga efter 2timmars användning och hamnade i tvätt högen.


Jag och Edwin var på babysim själva idag. Vi brukar gå på fredagar men eftersom vi har missat lite så tog vi igen det idag. Han är mycket roligare i vattnet när Tina inte är med men det är ju ganska vanligt att barn blir annorlunda när deras mammor inte är med. Det var lite tråkigt faktiskt att inte ha med Tina idag, det blev lite ensamt på spårvagnen hem. Men då träffade jag på en gammal kompis som jag satt och snackade lite skit med. Edwin sov hela vägen, han var ganska trött men det förstår jag. Fördelen med att inte ha egna barn är att när man tröttnar kan man lämna tillbaka dom och jag brukar tröttna bär bajset kommer *hehe*


Jag plockade upp Koffe på vägen, jag skulle hem till mamma på kryddparty så han fick ta över barnvagnen och gå hem med Edwin medan jag vek av hem till mamma. Jag förstår att Edwin somnade på vägen hem för jag höll på att somna hemma hos mamma men som tur var höll jag mig vaken (lite pinsamt annars). Det blev inte mycket handling på party, jag hittade en krydda som jag tyckte var lite intressant annars var det andra helt ointressant och jag vet vad Koffe tycker om mitt shoppande så idag visade jag att jag kan låta bli onödigt shopping.


Nu ligger jag hemma i soffan och njuter av lugnet, Koffe och Chili har gått och lagt sig så jag ska också göra det snart. Men ibland är det skönt att njuta av ensamheten samtidigt som jag hatar att vara ensam. Men så här går det jättebra för jag vet att Koffe ligger i rummet bredvid, precis där jag vill ha honom. Så nu ska jag göra honom sällskap men först måste jag se till att Chili går och lägger sig i sin säng, för min säng vill jag ha för mig själv.


GodNatt

Av Sara - 12 november 2008 23:16

Jag älskar mina morgon promenader, vare sig dom blir korta eller långa så är dom mina och ingen stör mig. Kan bero på att jag stänger av mobilen, något som jag aldrig gör vanligtvis men det är ändå så himla skönt ibland att få lite egen tid. Tina och Tobbe skulle åka och titta på en ny säng så jag följde med dom. Efter det skulle jag vara barnvakt åt Elias, Eric och Edwin, det gick faktiskt bra. Dom var snälla idag, eller Edwin nocka mig, bet mig och drog mig i håret. Men dom andra två som brukar vara vildar var jättesnälla. Jag fick ett jätte fint halsband och armband av Elias som han har gjort på dagis tror jag. Det är ju jätte gulligt när dom gör saker på dagis till än. Svärmor blev lite sur att hon inte fick dom men Elias sa att dom var till mig för att jag är världens bästa nanny. Han vet hur man får ett hjärta att smälta. Jag var lite sen till nästa jobb så Tobbe skjutsade mig, det är ju inte speciellt roligt att åka runt och jobba men det blir så ibland.

Efter jobbet mötte jag upp Koffe på Hageby Centrum, det blev lite små handling idag. Det var meningen att vi skulle baka men eftersom vår ugn luktar gasol och bakmaskin är hemma hos svärmor så gick vi ut dit och bakade. Jag bakade dumlekakor som Koffe har tjatat om, det var inte den bästa satsen men dom dög iallafall.

Nu sitter jag hemma i soffan och funderar på om jag ska pierca tungan eller inte. Jag är ganska sugen på det men lite halv feg ändå. Om jag ska göra en sådan sak så måste det ske NU och inte om en vecka, sen är jag ju lite feg ifall det skulle bli infekterat. Martin är ju inte så snäll som berättat spökhistorier hela tiden om hur min tunga ska ruttna bort, någon som hört talas om att den har fallit av eller är det bara en myt? Jag får fortsätta fundera och se vad som händer för att tänka är gratis och gör ingen skada.

Av Sara - 12 november 2008 10:32

Varför ska alla jämt och ständigt gnälla över hur andra lever sitt liv? Det spelar verkligen ingen roll vad jag gör, för då är det helt fel i någon annans ögon så då måste dom ringa och gnälla lite.

Idag fick jag iallafall sova lite längre och det var riktigt skönt. Den här dagen kommer jag inte hinna med något av det jag hade tänkt så det är riktigt kul, eller inte. Ibland skulle jag vilja att tiden frös så jag hann med det jag vill och även det andra vill att jag ska hinna med. Men livet blir inte alltid som man vill så därför undrar jag hur det skulle se ut om jag hade ett fast jobb. Vem skulle dom gnälla på då? För just nu gnäller dom ju även på att jag inte har ett fast jobb. Men men vi får se vad som händer i framtiden, nu ska jag ge mig ut och ta en lång promenad. För det kan ingen ta ifrån mig, mina ensamma promenader där jag är jag och ingen kan gnälla för telefonen är avstängd.

Av Sara - 11 november 2008 21:56

Då har den här dagen också passerat våra liv och kommer aldrig mer tillbaka, eller om man bygger en tids maskin så kanske den gör det. Men för min del behöver den inte uppspelas igen, det har inte hänt något intressant idag. Ändå sitter jag här och skriver, jag funderar på varför och kommer fram till att det är skönt att skriva av sig. Och eftersom jag får kramp när jag skriver för hand så är det skönare att sitta framför datorn och skriva.

Det börjar snart bli dags att gå till sängs, fan jag går och lägger mig innan 2300 varje dag nu. Fan jag börjar bli en normal människa och det vill jag inte bli, då kommer man sen sitta i det där jävla systemet som alla andra människor gör; Jobba, hämta barn, laga mat, skjutsa till träningar osv. Om jag hamnar där eller snarare när jag hamnar där, då kommer jag att ta livet av mig för i slutändan sitter man i något dyrt hus med höga lån som man knappt har råd att betala av. Nae, nu är det dags att bli mig själv igen. Nu ska det bli ordning och reda igen och jag ska börja imorgon så, imorgon blir det inget stall utan då ska jag vara med Elias, Eric och Edwin som deras barnflicka. Inom ett tag är jag mig själv igen, vild och galen. *haha* det kommer Koffe aldrig tillåta men jag ska iallafall jobba som barnflicka imorgon istället för stallet. Och det är ju den jag egentligen är; TheNanny

Av Sara - 11 november 2008 16:42

Dagarna springer förbi, alla dagar är precis likadana: 


Klockan 5 ringer väckarklockan, man går upp och sätter på kaffe medan kaffet rinner ner går man ut med hunden. Efter promenaden med hunden sättar man sig ner vid bordet och bläddrar igenom tidningen med kaffe koppen tätt trycket under nästippen. Man tittar upp på klockan och inser att det är dags att åka till jobbet, det första man gör när man kommer till jobbet är att ta en kopp kaffe, slår sig ner på en stol och snackar skit med sina arbetskamrater. Dagen på jobbet ser ut likadan som igår, man väntar på att klockan ska bli 1600 så man får åka hem. På vägen hem från jobbet är det barn som ska hämtas från dagis eller lekis. När man kommer väl kommer hem är det dags för matlagning och eventuellt läx hjälp. Vid middagsbordet är det rörigt och skrikigt men ändå älskar man sin familj. Efter maten är det självklart något möte eller någon träning som man ska skjutsa barnen till så man är inte hemma igen för klockan 2000 och då är det dags för barnen att äta kvällsmat och sedan gå till sängs. Man är helt slut och lägger sig på soffan för att koppla av och se något dåligt tv program men även för att få lite egen tid med sin man.


Tack gode gud att det inte är min vardag, mina dagar är aldrig lik den andra. Idag har jag varit i stallet, självklart fick jag med mig min syster på en kopp kaffe. När hon rörde sig vidare mot jobbet var det dags att följa med Martin till läkaren. Istället för att åka buss runt halva stan så gick vi genom skogen dit och det var riktigt skönt idag. Det blev lite varmt efter ett tag men det var ändå skönt.


När jag kom hem sen tog jag äntligen det där badet jag har längtat efter. Men tyvärr så var det inte så varmt och avkopplande som jag hade önskat mig så jag låg inte kvar så länge.


Nu håller jag på och lagar lite mat medan Koffe står i Duschen, jag funderade på att åka ut till stallet men det blev för mörkt så nu blir det inget av det. 




Presentation


Yes, I'm crazy
Normal is boring for me

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Gästboken

Följ min blogg

Follow on Bloglovin Mitt liv som fru och mamma

Ovido - Quiz & Flashcards